Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 30, 2013 19:31 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

I ja coś ostatnio rzadko bywam na forum, ale weszłam żeby pozdrowić moich ulubieńców :piwa:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Wto lis 12, 2013 9:44 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Właściwie to powielam swój post z innego wątku:
Hej jestem nowym użytkownikiem forum i nie wiem gdzie zamieścić informacje.
Posiadam dorosłego psa ze schroniska jest już ze mną prawie 6 lat jednak w domu rodzinnym zawsze panowały koty zastanawiam się też czy istnieje sposób alb przekonać go do innego zwierzątka w domu. Nero jest mieszańcem amstafa i nie akceptuje dużych psów (na yorki jamniki i podobnej wielkości psy nie reaguje) dla niego największym problemem są duże psy, stosunek do kotów różny ale to inne psy stanowią dla niego większy problem. Istnieje jakiś sposób metoda cokolwiek abym mogą mieć wymarzonego kota nie oddając psa rodzinie?

magdalenaaaS

Od: Pt lis 08, 2013 13:27

Post » Sob lis 23, 2013 19:19 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

tak, musisz zacząć z nim pracować i go szkolić. najlepiej zapisz się na szkolenia PT. Jak wypracujesz u psa podstawowe reguły można zacząc socjalizację z innymi zwierzętami.

bardzo dużo by opowiadać o socjalizacji zwierząt. Trudno też pisać rady kiedy nie znam psa ani właściciela. Na szkoleniu powinnaś znaleźć pomoc.
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Czw lut 13, 2014 21:40 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Asystent prawny

Obrazek

i pomoc zapakunkowa:

Obrazek

Obrazek

bo rude jest najważniejsze

Obrazek

Obrazek
Obrazek

fairey

Post » Czw lut 13, 2014 22:32 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Na żywca ladniejsze:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lut 13, 2014 22:39 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

a dziecko to skąd wzięło się i
- samo przyszło 8O ???

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Czw lut 13, 2014 23:01 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Na żywo zawsze ładniejsze :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lut 14, 2014 7:06 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Dziecko przyszło na czworaka......chciało porwać kota:-). Ale kot był cwańszy.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt lut 14, 2014 9:42 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

co prawda to prawda, kocia mina WYRAŹNIE mówi- o co chodzi , nie zamierzam stąd nigdzie iść :mrgreen:
Obrazek

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Pt lut 14, 2014 22:20 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

dziecko pożyczone :P przyszło przynieść zabawki dla kotów ;)

P.S. kocia mina mówi: "dobry z Ciebie sługa ale możesz już odejść" :P
Obrazek

fairey

Post » Sob lut 15, 2014 10:53 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Kiedy koty otwierają kancelarię?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lut 15, 2014 15:33 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Już otworzyły, obawiam sie tylko, że nikogo nie stac na ich usługi. To kamień milowy w drodze do opanowania świata!
Obrazek

fairey

Post » Sob lut 15, 2014 15:46 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Melon chce dochodzić sądownie trzeciego posiłku w ciągu dnia, a Amelka chce zaskarżyć mnie o "zbyt częste i uporczywe czesanie kudełków na łapkach".
Zaś Felix chce wystąpić przeciwko Babci o prawo do wygryzienia z tyłu kanapy dziury- wygryzł a Babcia mu zatapicerowała. Felix uważa ,że to częściowo jego kanapa (przez zasiedzenie, zakłaczenie i okresowe zapawiowanie) i ma prawo mieć w niej dziury.

Jeśli koty się podejmą , to pewnie dostałyby połowę tuńczyka Amelki (trochę polizaną, ale zawsze), puszki Almo Nature Felixa oraz nie wiem co od Melona. Nie wiem co może się wiązać z piłką albo z ryciem dziur.
Powiedz kotom, czas im togi szyć i do sądu iść.

Władza nad światem zaczyna się od prawa i medycyny...z tym drugim nic nie robią jeszcze, ale Fiona ciągle śpi na podręczniku biologii MK , wygląda na to ,że podejdzie do matury z biologii i kto wie co dalej...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie lut 16, 2014 13:06 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

Pokazałam Czesławowi wpis Kotkinsowy. Wynagrodzeniem nie są zainteresowani w proponowanym kształcie, ale jeśli wszystkie Kotkinsy poprą ich kandydaturę do Euro Paramentu to chłopaki poprowadzą sprawę pro amelio (felixo/melono) bono!

Czesław się już nawet zaczął do rozprawy przygotowywać, na razie się relaksuje przy muzyce:

Obrazek

a po studiowaniu opasłych kodeksów trochę go znużyło:

Obrazek

Rudy zawsze wie lepiej (w końcu jest królem Julianę) więc pójdzie do sądu na żywca ;)

Togi się szyją!
Obrazek

fairey

Post » Nie lut 16, 2014 13:21 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Maurycy na

fairey, pomyślałam sobie: "Kurde, tak długo nie było mnie na forum, że fairey dorobiła się malucha?!". No, ale doczytałam :-) Twoje towarzycho boskie jak zawsze :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

[poprzednia][następna]