Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:"Grzeczne" koteczki nie chcą żrećTakie dobre mięsko im ostatnio kupiłam, a te arystokratki za dychę kręcą nosem
Mogłam sobie sama zjeść to pyszne indycze gulaszowe
![]()
No, Mała Czarna co prawda po namyśle trochę zjadła. Ofelia ledwo skubnęła i teraz łazi i szuka. Szuka, ale nie mięsa. Chrupów chce.
Mam dylemat. Jak jej dam trochę chrupów, to nie będzie głodna w nocy. Ale za to rano znów się wypnie na barfa. Jak ją przegłodzę, to rano chętniej zje, ale w nocy będzie głodna. Co robić?
MB&Ofelia pisze:No, szkoda![]()
Mała Czarna też lubi dużo i wszystko (o ile jest to mięso). Zwykle dojadała to, czego nie zjadła Ofelia. Ale teraz zbuntowały się obie, solidarnie. Nie wiem, co jest nie tak. Mięsko naprawdę wyglądało ładnie, jak je kupowałam, a koty kręcą pysiami![]()
Dzisiaj spróbuję im upolować biust kaczy i filety z ud kurczaka. Jak znów będa marudzic, to przerobię na skórzane rękawice
agusialublin pisze:MB&Ofelia pisze:No, szkoda![]()
Mała Czarna też lubi dużo i wszystko (o ile jest to mięso). Zwykle dojadała to, czego nie zjadła Ofelia. Ale teraz zbuntowały się obie, solidarnie. Nie wiem, co jest nie tak. Mięsko naprawdę wyglądało ładnie, jak je kupowałam, a koty kręcą pysiami![]()
Dzisiaj spróbuję im upolować biust kaczy i filety z ud kurczaka. Jak znów będa marudzic, to przerobię na skórzane rękawice
wniosek jest taki że Ty powinnaś po kotach dojadać![]()
będziesz miała śliczne lśniące futerko po barfie
kuba.kaczor13 pisze:A skąd wiesz że nie dojada ?????. Tyle dobra marnować ??Żal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 391 gości