Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 11, 2014 22:58 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

Taaa, jest. Szczególnie jak chodzi o utrzymanie prawidłowego ph moczu u kotki z tendencją do zapalenia pęcherza i wysokiego ph :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto lut 11, 2014 23:01 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

JEST!Miałka też woli gurmecika z saszetki niż surowe mięcho :roll:

Dobry na noc :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto lut 11, 2014 23:09 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

No, zbieramy się do spania, coby jutro rano za bardzo nie cierpieć.
Dobrej nocki wszystkim!
Obrazek
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 11, 2014 23:11 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

MB&Ofelia pisze:"Grzeczne" koteczki nie chcą żreć :evil: Takie dobre mięsko im ostatnio kupiłam, a te arystokratki za dychę kręcą nosem :evil: Mogłam sobie sama zjeść to pyszne indycze gulaszowe :evil:
No, Mała Czarna co prawda po namyśle trochę zjadła. Ofelia ledwo skubnęła i teraz łazi i szuka. Szuka, ale nie mięsa. Chrupów chce.
Mam dylemat. Jak jej dam trochę chrupów, to nie będzie głodna w nocy. Ale za to rano znów się wypnie na barfa. Jak ją przegłodzę, to rano chętniej zje, ale w nocy będzie głodna. Co robić? :conf:

dać biednemu głodnemu :placz: kotusiowi jeść ale biegiem :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro lut 12, 2014 8:36 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

"Biedny głodny" kotek dostał trochę przysmaczków na przeczekanie nocy. Chyba za dużo, bo jak zapodałam dziś rano śniadanie, to zainteresowania nie było.
Jak znów nie zeżrą, to chyba siłą nakarmię :evil: Będę wpychać do dziobów jak tuczonym gęsiom :evil:
PS. Muszę dziś nowego barfa skroić, gdyż albowiem się skończył. może nowa mieszanka okaże się smaczniejsza :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro lut 12, 2014 9:01 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

Szkoda że tak daleko mieszkasz - odebrałabym od Ciebie tę niejadalną mieszankę (za zwrotem kosztów) bo mam 4 egzemplarze, które lubią wszystko i DUŻO :roll: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lut 12, 2014 9:04 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

No, szkoda :(
Mała Czarna też lubi dużo i wszystko (o ile jest to mięso). Zwykle dojadała to, czego nie zjadła Ofelia. Ale teraz zbuntowały się obie, solidarnie. Nie wiem, co jest nie tak. Mięsko naprawdę wyglądało ładnie, jak je kupowałam, a koty kręcą pysiami :evil:
Dzisiaj spróbuję im upolować biust kaczy i filety z ud kurczaka. Jak znów będa marudzic, to przerobię na skórzane rękawice :twisted:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro lut 12, 2014 10:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

Po co Ci rękawice, wiosna idzie :D Lepiej na kotlety, one za tłuste nie są?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lut 12, 2014 11:31 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

MB&Ofelia pisze:No, szkoda :(
Mała Czarna też lubi dużo i wszystko (o ile jest to mięso). Zwykle dojadała to, czego nie zjadła Ofelia. Ale teraz zbuntowały się obie, solidarnie. Nie wiem, co jest nie tak. Mięsko naprawdę wyglądało ładnie, jak je kupowałam, a koty kręcą pysiami :evil:
Dzisiaj spróbuję im upolować biust kaczy i filety z ud kurczaka. Jak znów będa marudzic, to przerobię na skórzane rękawice :twisted:

wniosek jest taki że Ty powinnaś po kotach dojadać :mrgreen:
będziesz miała śliczne lśniące futerko po barfie :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro lut 12, 2014 17:30 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

agusialublin pisze:
MB&Ofelia pisze:No, szkoda :(

wniosek jest taki że Ty powinnaś po kotach dojadać :mrgreen:
będziesz miała śliczne lśniące futerko po barfie :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lut 12, 2014 18:14 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

A skąd wiesz że nie dojada ?????. Tyle dobra marnować ??Żal :mrgreen:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Śro lut 12, 2014 18:42 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

kuba.kaczor13 pisze:A skąd wiesz że nie dojada ?????. Tyle dobra marnować ??Żal :mrgreen:

Dojada widziałam :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro lut 12, 2014 18:49 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

Cześć . U mnie Czesio strajkuje . Będzie jadł tylko suche :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lut 12, 2014 18:50 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

barfa w panierkę i mielony jak się patrzy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

[poprzednia][następna]