Prosząc jednocześnie o podsumowanie bo nie wiem, co udało mi się kupić (mam na myśli bez)

Moderator: Moderatorzy
taizu pisze:Przypomnę bazarek![]()
Prosząc jednocześnie o podsumowanie bo nie wiem, co udało mi się kupić (mam na myśli bez)
ola9 pisze:Melduję, że przesyłka dotarła, chociaż PP tak się bardzo starała, że listonosz przyniósł ją w częściach (na szczęście dotarło wszystko). Jeśli dobrze liczę, to powinnam jeszcze dopłacić za przesyłkę?
shira3 pisze:Czekam na podpowiedź w sprawie zegara....
Kinnia pisze:ola9 pisze:Melduję, że przesyłka dotarła, chociaż PP tak się bardzo starała, że listonosz przyniósł ją w częściach (na szczęście dotarło wszystko). Jeśli dobrze liczę, to powinnam jeszcze dopłacić za przesyłkę?
przykro mi bardzo
cos jest zniszczone?
psiama pisze:Kinniu, a jak z kołowrotkiem ?![]()
Ubijamy utarg ?
Miodalik pisze:Fanty ze str. nr 1 nadal dostepne ? Chcialabym ten kubek policyjny...
Że ktoś daje 100 zł ? A, to szczęścia ktosiowi życzę, ja odpadamKinnia pisze:psiama pisze:Kinniu, a jak z kołowrotkiem ?![]()
Ubijamy utarg ?
ubijemy ale kołowrotek ciut wiecej "zamawiam" 100zł
![]()
psiama pisze:Że ktoś daje 100 zł ? A, to szczęścia ktosiowi życzę, ja odpadamKinnia pisze:psiama pisze:Kinniu, a jak z kołowrotkiem ?![]()
Ubijamy utarg ?
![]()
Kinnia pisze:shira3 pisze:Czekam na podpowiedź w sprawie zegara....
Shira
mam straszny kłopot .... dostałam tak skrajne info ad. ceny, ze aż "przysiadłam" z wrażenia
rozpiętość jest olbrzymia
pozostaje mi tylko zdać się na stara zasadę " tyle cos jest warte - jak bardzo ktoś chce to posiadać"
"... tnij Waść ...."
Nie zrozumiałam, myślałam, że jest już chętny za stówę. Moim zdaniem za ten stan będzie trudno znaleźć kupca w tej cenie. Owszem, sa nawet teraz akcje na kołowrotki za 99 lub 100 zł ale za pięknie odrestaurowane bez ubytków cuda. Do renowacji kołowrotek widziałam nawet za 30 zł ale inny model. A tutaj kupa roboty czeka i zakup produktów do konserwacji (olej do drewna ostatnio mąż kupował po 50 zł za litr i to nie był jakiś mercedes olejowyKinnia pisze:psiama pisze:Że ktoś daje 100 zł ? A, to szczęścia ktosiowi życzę, ja odpadamKinnia pisze:psiama pisze:Kinniu, a jak z kołowrotkiem ?![]()
Ubijamy utarg ?
![]()
ok
ktos na pewno będzie szczęśliwy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 323 gości