Alienor pisze:
Jak tak to kupMoje koty polecają. Nawet Rusia, która do ryb nie bardzo zmłóciła ugotowaną na parze flądrę w try miga.
Prawdę mówiąc to myślałam, żeby je kupić dla nas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:
Jak tak to kupMoje koty polecają. Nawet Rusia, która do ryb nie bardzo zmłóciła ugotowaną na parze flądrę w try miga.
miko_bs pisze:Jest w Tychach carrefour, już się zorientowałam gdzie. Justyna - jutro się do Ciebie odezwę, może uda nam się tam zajechać.
izydorka pisze:miko_bs pisze:Jest w Tychach carrefour, już się zorientowałam gdzie. Justyna - jutro się do Ciebie odezwę, może uda nam się tam zajechać.
Gdzie? bo jestem ciekawa, moje też żabojady się ciągle dopytują ...
Thorkatt pisze:To ten- sklep widmo?
http://www.promoceny.pl/sklepy/szukaj/c ... kie/tychy/
Thorkatt pisze:Jedyna rada chyba, żeby ktos przejął talon i np. dla siebie zakupy zrobił, a Tobie kasę przelał, to kupisz zwierzynie cos u siebie..
Alienor pisze:A na jaką kwotę jest ten talon i do kiedy ważny? Bo w sumie Carrefoura mam blisko.
Alienor pisze:No to spoko - podaj nr konta na pw. Będziesz na rozprawie czy nie? Bo jak nie, to polecony by trzeba. A w kwestii zbliżającego się braku wody - zaopatrz się w zapas w wannie, garnkach, butelkach - żebyś nie musiała kupować wody do obmycia tyłeczków czy zmycia miseczek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości