TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 11, 2014 16:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze:
Jak tak to kup :ok: Moje koty polecają. Nawet Rusia, która do ryb nie bardzo zmłóciła ugotowaną na parze flądrę w try miga.

Prawdę mówiąc to myślałam, żeby je kupić dla nas :ryk: ale w takim razie i koty dostaną.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Wto lut 11, 2014 16:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

No dla siebie też, bo podobno bardzo smaczne - ale dla kotów też koniecznie. Tylko uparować trzeba :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lut 11, 2014 16:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

miko_bs pisze:Jest w Tychach carrefour, już się zorientowałam gdzie. Justyna - jutro się do Ciebie odezwę, może uda nam się tam zajechać.

Gdzie? bo jestem ciekawa, moje też żabojady się ciągle dopytują ...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto lut 11, 2014 23:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

izydorka pisze:
miko_bs pisze:Jest w Tychach carrefour, już się zorientowałam gdzie. Justyna - jutro się do Ciebie odezwę, może uda nam się tam zajechać.

Gdzie? bo jestem ciekawa, moje też żabojady się ciągle dopytują ...

Niestety ale w tym miejscu ( tam gdzie ja już byłam kilka dni temu ) nie ma żadnego cerfura , była to sprawdzić dziś miko_bs , a gazetka jest na bieżąco aktualizowana , ciekawe dlaczego tak wprowadzają ludzi w błąd :evil: :evil: :evil:

A dziś miałam dzien pełen gości :lol: :lol: :lol:
Bo około południa była Walentyna z mamą która uratowała kilka dni temu z jednego ze schronisk koteczkę której umarł opiekun i powoli sie otwiera na świat , szczęściara z niej niesamowita :piwa:

A wieczorem była miko_bs i pojechałyśmy po tacki butchers dla kotów które zafundowała :1luvu: :1luvu: :1luvu: potem byłyśmy na długim bo 1.5 godzinnym spacerze z Larą , Etną i Maksem i zgadnijcie kto z tej trójki dokazywał jeszcze przez długi czas mimo intensywnego spaceru :wink: A potem poszła mi z Fibim i do bezdomniaczków :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lut 12, 2014 0:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro lut 12, 2014 0:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Tak , dokładnie ten , a tam jest ale inny market czyli biedronka i ciucholand .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 12, 2014 0:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Jedyna rada chyba, żeby ktos przejął talon i np. dla siebie zakupy zrobił, a Tobie kasę przelał, to kupisz zwierzynie cos u siebie..
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro lut 12, 2014 1:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Thorkatt pisze:Jedyna rada chyba, żeby ktos przejął talon i np. dla siebie zakupy zrobił, a Tobie kasę przelał, to kupisz zwierzynie cos u siebie..

To byłby dobry pomysł , tylko czy ktoś sie na zgodzi ???
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 12, 2014 9:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

A na jaką kwotę jest ten talon i do kiedy ważny? Bo w sumie Carrefoura mam blisko :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro lut 12, 2014 11:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze:A na jaką kwotę jest ten talon i do kiedy ważny? Bo w sumie Carrefoura mam blisko :ok: .

:ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro lut 12, 2014 13:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze:A na jaką kwotę jest ten talon i do kiedy ważny? Bo w sumie Carrefoura mam blisko :ok: .

Bon jest na 100 zł i jest ważny do 31.12.2015r :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 12, 2014 13:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

No to spoko - podaj nr konta na pw :ok: . Będziesz na rozprawie czy nie? Bo jak nie, to polecony by trzeba. A w kwestii zbliżającego się braku wody - zaopatrz się w zapas w wannie, garnkach, butelkach - żebyś nie musiała kupować wody do obmycia tyłeczków czy zmycia miseczek.

Alienor

Post » Śro lut 12, 2014 17:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze:No to spoko - podaj nr konta na pw :ok: . Będziesz na rozprawie czy nie? Bo jak nie, to polecony by trzeba. A w kwestii zbliżającego się braku wody - zaopatrz się w zapas w wannie, garnkach, butelkach - żebyś nie musiała kupować wody do obmycia tyłeczków czy zmycia miseczek.

No super :1luvu:
Nie bede na rozprawie bo nie załatwiłam nikogo do zrobienia zastrzyku bo rozprawa nie jest rano :(
Zaraz podam nr konta a Ty prosze podaj mi adres to wysle ten bon :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wanne bede miała nieczynną , a juz kupiłam w realu 6 butelek po 6 l wody , ale nie wiem czy jeszcze nie kupić , bo przy nich idze baaaardzo dużo wody a to mogą byz az dwa dni ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 12, 2014 22:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

No rzeczywiście, zamiast carrefoura zastałam Biedronkę, mała niespodzianka. Niestety z zakupów nici, chociaż te butschersy udało się kupić.
Na spacerze super, psiaki wylatane choć trochę, nawet Lara bawiła się z innymi. Oczywiście po powrocie Maks tylko na chwilę się położył i potem dalej dokazywał, ale to już są uroki młodych psów. Kociaki wymiziane w miarę możliwości, niestety brakowało mi jednej rzeczy: fryzjerka nie chciała mi ułożyć włosów:/Mam nadzieję, że następnym razem nadrobi stratę:)
A roboty jak zwykle mnóstwo, Justyna tylko na chwilę usiadła a tak to non stop coś miała do roboty. Dobrze że udało się psy w trójkę zabrać, jeden spacer odpadł:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro lut 12, 2014 22:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justyś, a oni będą ją ruszać? Bo jak nie to napełniona wodą może sobie stać - zawsze będzie do umycia tyłeczków :ok: .

Alienor

[poprzednia][następna]