Sara z Palucha juz w swoim domku u Fraszki:))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2005 12:02

Fraszka pisze:Dziękuję Mario za relację. :D
Z brzuszkiem i ogonkiem sobie poradzimy, wcześniej czy później Sara będzie cała lśniąca i pchnąca. Dobrych wyników krwi i testów jestem pewna, ale nasze kciuki są niezbędne na ich przypieczętowanie. :ok:

Też jestem przekonana, że wszystko będzie w porządku, ale - tak dla ostatecznego przyklepania sprawy - dorzucam mocno zaciśnięte kciuki. :ok: :ok: :ok:

Fraszko, już nie mogę doczekać się Twoich relacji z zadomawiania się Sary Blue u Ciebie. :D

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Wto lut 08, 2005 12:12

Wawe pisze:Też jestem przekonana, że wszystko będzie w porządku, ale - tak dla ostatecznego przyklepania sprawy - dorzucam mocno zaciśnięte kciuki. :ok: :ok: :ok:

Fraszko, już nie mogę doczekać się Twoich relacji z zadomawiania się Sary Blue u Ciebie. :D

Dziękuję Wawe... też się nie mogę doczekać, kiedy już będzie u nas... na pewno z Filipem się pokochają. :love: :D
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Wto lut 08, 2005 12:14

zosia&ziemowit pisze:I za to sobie potrzymam, kocinka warta jest grzechu! :D :ok: :ok: :ok:

Dziękuję Zosiu :lol: :ok:

Fraszka

Post » Śro lut 09, 2005 22:11

Sara Blue cd. :D
ponieważ mam codzienne relacje telefoniczne od Lorraine, podzielę się z Wami nowinkami.
Sara wyraźnie straciła już schroniskowe zobojętnienie i bardzo aktywnie stara się uczestniczyć w domowych zajęciach. Wczoraj były ocieplane okna w pokoju gdzie urzęduje Sara. Aby kota nie zawiało została zamknięta na ten czas w łazience. No, ale jakby takie ważne i ciekawe wydarzenia mogły się obyć bez Sary? Kotka przy pierwszej okazji wymknęła się z łazienki i pomaszerowała prosto do "swojego" pokoju nadzorować prace. Powitała Tatę Lorraine, który ocieplał okna i zasiadła w najlepszym do obserwacji miejscu - nic nie mogło umknąc jej bacznemu oku :D . Prace zostały przyjęte przez Sarę. :wink: Zapłatą było pomizianie przez Tatę nadstawiającej sie pieszczotom kocicy.
Lorarine nawet dostaje buziaki od Sary :D . Nie jesteś zazdrosna Fraszko? :wink:
Na prośbę Fraszki został nabyty nowiuśki pojazd dla Sary, ostani model przenoski, średniolitrażowe coupe dla dwojga, :wink: w kolorach pasujących i do ogólnego kolorytu Sary i do oczu Filipa: dwa odcienie niebieskiego. :D
Nie mogę się doczekać by zobaczyć ją po tym tygodniu. Porobię zdjęcia, wreszcie w normalnych warunkach i odpucowanego kota (ostatnie udko zostało doczyszczone pianką). :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro lut 09, 2005 22:23

Jesteście niesamowite. :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Śro lut 09, 2005 22:33

Wprawdzie kochana Lorraine mnie również informuje codziennie, to jednak zawsze czekam jeszcze na Twoją Mario relację. Dzięki Tobie dwa razy mogę się rozkoszować opowieściami o mojej Sarze :D

MariaD pisze:Lorarine nawet dostaje buziaki od Sary :D . Nie jesteś zazdrosna Fraszko? :wink:
Jestem szczęśliwa, że Sara się tak dobrze czuje... chce coci Lorraine chociaż tak się odwdzięczyć. :love:

MariaD pisze:Na prośbę Fraszki został nabyty nowiuśki pojazd dla Sary, ostani model przenoski, średniolitrażowe coupe dla dwojga, :wink: w kolorach pasujących i do ogólnego kolorytu Sary i do oczu Filipa: dwa odcienie niebieskiego. :D
Jak na księzniczkę przystało. :wink: :lol:

MariaD pisze:Nie mogę się doczekać by zobaczyć ją po tym tygodniu. Porobię zdjęcia, wreszcie w normalnych warunkach i odpucowanego kota (ostatnie udko zostało doczyszczone pianką). :D
Mario, o zdjęcia bardzo proszę, bo narazie korzystam tylko z Twoich fotek. :)

Teraz już tylko testy. :ok: :ok: :ok:

Fraszka

Post » Czw lut 10, 2005 9:02

No no no to się panna zadomowiła na dobre :) Już się nie mogę doczekać kiedy ją poznam osobiście :D
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Czw lut 10, 2005 9:12

Sydney pisze:No no no to się panna zadomowiła na dobre :) Już się nie mogę doczekać kiedy ją poznam osobiście :D

Osobiście to jej pewnie nie poznam :( ale na nowe zdjęcia i relacje to liczę bardzo mocno. :) :wink:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw lut 10, 2005 9:23

Fraszko... myślę, że możesz zmienić tytuł postu :wink:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Czw lut 10, 2005 9:30

Sydney pisze:Fraszko... myślę, że możesz zmienić tytuł postu :wink:

Sydney :king: :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw lut 10, 2005 10:15

Sydney pisze:Fraszko... myślę, że możesz zmienić tytuł postu :wink:
Póki co, sama nie mogę, bo to wątek Arki, ale juz wysłałam podanie :wink: z prośbą o tę zmianę na pw. :D
Bardzo się cieszę i już się nie mogę doczekać, a czekanie jest moją słabą stroną. :wink: :lol:
Dziękuję dziewczyny. :love:

Fraszka

Post » Czw lut 10, 2005 10:25

...
Ostatnio edytowano Wto paź 02, 2012 12:20 przez Kicorek, łącznie edytowano 1 raz

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lut 10, 2005 10:34

:D podanie rozpatrzone, zaakceptowane :D

A jak ja sie ciesze-nawet sobie nie wyobrazacie-ze Sara tak szybciutko domek znalazla i to co pocichutku marzylam dla niej 8) spelnilo sie, ze Fraszka zaadoptuje Sare :D
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Czw lut 10, 2005 10:42

ARKA pisze::D podanie rozpatrzone, zaakceptowane :D

A jak ja sie ciesze-nawet sobie nie wyobrazacie-ze Sara tak szybciutko domek znalazla i to co pocichutku marzylam dla niej 8) spelnilo sie, ze Fraszka zaadoptuje Sare :D
:oops:

Fraszka

Post » Czw lut 10, 2005 11:00

No, tak...Znowu cos przegapilam... :oops: Fraszko, serdeczne gratulacje, kicia cuuuuudna i dobry Twoj domek bedzie dla niej w sam raz! :1luvu:
Malgorzata,
Wieslaw, Matylda, Bazyli za TM, Rozalia, Kazio,Iwan i mala Klara
Obrazek

Malgorzata

Od: Sob lip 12, 2003 20:09

[poprzednia][następna]