Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 11, 2014 11:32 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Shirka nie śfiruj :ryk:

Ruduś mój zięciu i mnie jako teściowej trza go pilnować :mrgreen: Proszęgo wymiziać od mła :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto lut 11, 2014 11:34 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

kotka doroty pisze:O następna :roll: :ryk: Dajcie wy tej dziewczynie popracować :roll: Zwir musi zakupić ,żarełko i takie tam...a wy tylko wymagania,a to uszko, a to łapka,ogonek ,nosek :roll: Macie koty w domu to się pogapcie na co chcecie :twisted:

Owszem mamy ale nie czarnidełka :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lut 11, 2014 11:36 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Ewa L. pisze:
kotka doroty pisze:O następna :roll: :ryk: Dajcie wy tej dziewczynie popracować :roll: Zwir musi zakupić ,żarełko i takie tam...a wy tylko wymagania,a to uszko, a to łapka,ogonek ,nosek :roll: Macie koty w domu to się pogapcie na co chcecie :twisted:

To by się dało naprawić.... :twisted: Wiek? Płeć?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lut 11, 2014 11:38 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

shira3 pisze:
Ewa L. pisze:

To by się dało naprawić.... :twisted: Wiek? Płeć?

Ja mam dobry początek - czarno białe :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lut 11, 2014 11:42 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

No to tzeba się dobrze rozejrzeć za czernidełkiem,co tam rozejrzeć MB do sklepu poszła i nie doszła bo czernidełko wielkim głosem pod śmietnikiem ratunku wołało :roll:

Proszę oto sposób na czernidełko własne :ok:

Ja mam pingwinice w domu,czarne zaspokojone ,a chciałm rudego kocurka :roll: Teraz tego rudego kocurka inaczej nie zamieniłabym na żadne skarby świata.Moja chorera futrzasta :1luvu:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto lut 11, 2014 11:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Dobra, po pracy spróbuję namówić zdychający aparat do współpracy i zobaczymy, co się uda fotnąć. Bo Czarnidełko jest tak sobie chętne do pozowania :roll: I ciężkie do sfocenia - kto ma czarnego kota, ten rozumie o czym mówię.
Najsłodziej to małe głupiątko wygląda, jak śpi. Ale na jej ukochanym, brązowo-czarno-białym kocyku prawie by jej nie było widać. No i słodziutka jest, jak się miiiizia, całym kotem, ze szczególnym uwzględnieniem kącików usteczek, przez co obmiziwany obiekt jest nieco obśliniany :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto lut 11, 2014 11:49 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

kotka doroty pisze:No to tzeba się dobrze rozejrzeć za czernidełkiem,co tam rozejrzeć MB do sklepu poszła i nie doszła bo czernidełko wielkim głosem pod śmietnikiem ratunku wołało :roll:

Ja mam pingwinice w domu,czarne zaspokojone ,a chciałm rudego kocurka :roll: Teraz tego rudego kocurka inaczej nie zamieniłabym na żadne skarby świata.Moja chorera futrzasta :1luvu:

Chcesz rude do kompletu? Spoko, nie ma sprawy 8)
Co prawda na moim osiedlu raczej więcej czarnideł (nawet raz widziałam czarnego kota tak podobnego do Carmen, że aż się zaczęłam zastanawiać, czy to nie przypadkiem ona - choć żadną miarą nie mogła wybryknąć z mieszkania, jak wychodziłam), ale jak będzie trzeba, to się za rudym rozejrzę :mrgreen:
Kiedyś znalazłam trikolorkę, malutką, pięęęękną... W try miga przekazałam dalej, bo Ofelia wściekała się niesamowicie i nie chciała zejść z kuchennych szafek. Kto wie, czy jakbym dała im szansę, to by się zaprzyjaźniły. Może niekoniecznie, trikolorka miała inny charakter niż Mała Czarna, a akurat Czarnidełko Ofelii podpasowało.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 11, 2014 11:52 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Mam dwa miziaste, wykastrowane i zaszczepione czernidła. Komu przywieźć?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lut 11, 2014 12:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MB&Ofelia pisze:
kotka doroty pisze:No to tzeba się dobrze rozejrzeć za czernidełkiem,co tam rozejrzeć MB do sklepu poszła i nie doszła bo czernidełko wielkim głosem pod śmietnikiem ratunku wołało :roll:

Chcesz rude do kompletu? Spoko, nie ma sprawy 8)
Co prawda na moim osiedlu raczej więcej czarnideł (nawet raz widziałam czarnego kota tak podobnego do Carmen, że aż się zaczęłam zastanawiać, czy to nie przypadkiem ona - choć żadną miarą nie mogła wybryknąć z mieszkania, jak wychodziłam), ale jak będzie trzeba, to się za rudym rozejrzę :mrgreen:
Kiedyś znalazłam trikolorkę, malutką, pięęęękną... W try miga przekazałam dalej, bo Ofelia wściekała się niesamowicie i nie chciała zejść z kuchennych szafek. Kto wie, czy jakbym dała im szansę, to by się zaprzyjaźniły. Może niekoniecznie, trikolorka miała inny charakter niż Mała Czarna, a akurat Czarnidełko Ofelii podpasowało.

APAGE SATANAS :evil:

Przy Miałkowych problemach z pęcherzem nie wydoliłabym finansowo,już teraz ledwie daje rade a drugi kotek :strach: Mój portfel ma przeciągi :roll: Ta jedna skarbonka futrzasta mi wystarczy :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto lut 11, 2014 12:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Zagoń kotę do roboty :wink: . Niech reklamuje jakąś purinę czy cóś innego i na siebie zarabia :mrgreen:

U nas na szczęście problemy pęcherzowe jakby tymczasowo ustały. Nie wiem czy to dzięki zmianie skorupek na cytrynian czy z innego powodu.
Siuśki i tak trzeba będzie Ofelczastej niedługo zbadać, profilaktycznie.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 11, 2014 12:22 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Ech ,już tyle razy jej mówiłam coby za jakąś porządną robotę się zabrała to nie,siedzi w domu i kłaki i żwirek po chacie roznosi :evil: a ja z odkurzaczem muszę latać(tyle mojej zemsty za jej lenistwo :twisted: )
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto lut 11, 2014 12:35 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Moje odkurzacz olewają. Zwłaszcza Ofelia. Wlezie na parapet i spokojnie patrzy, jak męczę się z obkłaczonym dywanem :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 11, 2014 19:31 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Cześć .
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lut 11, 2014 21:19 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

No, już jestem. Padłam po obiadku, niestety. Od rana byłam półśnięta, aż mi się wydawało że mnie jakieś choróbsko bierze. Musiałam się trochę zdrzemnąć. Od razu trochę lepiej.
Dobra, zaraz będą foty.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 11, 2014 21:21 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-uwaga foty!!

Nareszcie :D Pamiętasz co miało być?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]