Dzisiaj było bardzo słonecznie i w końcu powiewał tylko lekki ciepły wiaterek. W słońcu temperatura osiągnęła na pewno kilkanaście stopni i super przyjemnie się siedziało wygrzewając stare kości na słoneczku. Pozdrawiamy wiosennie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fumcia pisze:W niedziele nasza kotka odpoczywala sobie na stole. Podałam kotce miseeczke z pokrojona wołowinką,koteczka wąchnela,ale miseczka stała troszke daleko. Mój ojciec na to, -Jak ty jej podalaś,widzisz,ze ona nie sięga. Wołowinka została podsunieta pod pyszczek i kocięcie zaczęło jeść.
fumcia pisze:W niedziele nasza kotka odpoczywala sobie na stole. Podałam kotce miseeczke z pokrojona wołowinką,koteczka wąchnela,ale miseczka stała troszke daleko. Mój ojciec na to, -Jak ty jej podalaś,widzisz,ze ona nie sięga. Wołowinka została podsunieta pod pyszczek i kocięcie zaczęło jeść.
fumcia pisze:Alienor,prosze kraść do woli.
Dzisiejsza opowieść.
Kotek lezy na fotelu,postawiłam jej miseczke z mieskiem tym razem pod pyszczek. Kotek nie je.
Moja mama- Czemu jej dalaś w plastikowej miseczce?- A w jakiej,przecież to kocia miseczka?-Ona zawsze je w szklanej miseczce. Miesko przełozono,podstawiono pod pyszczek,kocie raczyło zjeść za co zostało pochwalone.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości