Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 08, 2014 18:32 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

rudy/musi odpuscic nieco, wszak tesciowa trzyma reke na pulsie....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lut 08, 2014 18:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

shira3 pisze:rudy/musi odpuscic nieco, wszak tesciowa trzyma reke na pulsie....

:twisted: :mrgreen:

MB dopiero teraz piszesz że,u taty siedzisz :roll: Ja dokładnie trzy piętra pod Tobą u mamy siedzę :roll: 8O
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob lut 08, 2014 19:47 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Siemka :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lut 09, 2014 9:23 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Dzią Tobry Książniczku i Carmenku, co tam porabiacie?
Lamar Śpiewajoncy Bardzo.
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Pon lut 10, 2014 11:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

kotka doroty pisze:
shira3 pisze:rudy/musi odpuscic nieco, wszak tesciowa trzyma reke na pulsie....

:twisted: :mrgreen:

MB dopiero teraz piszesz że,u taty siedzisz :roll: Ja dokładnie trzy piętra pod Tobą u mamy siedzę :roll: 8O

Kobito, to nie mogłaś wleźć te trzy pietra w górę i zapukać? :evil: :evil: :evil:
W sobotę nigdzie wieczorem nie wyłaziłam, byśmy sobie pogadały :? (na miau też nie właziłam, bo bym pewnie stuptała te 3 pietra w dół :? )
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon lut 10, 2014 11:30 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Aj tam,jak przeczytałam że,jesteś w Świdwinie ,to już za póżno było na wizyty :( Oj sieroty jesteśmy,oj sieroty :roll:
Ja wŚwidwinie byłam już od środy :roll: że też wcześniej się nie pochwaliłaś że,do tatusia jedziesz :roll: No cóż nie ma co płakać nad rozlaną kawą,może jeszcze nam się uda spotkać :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon lut 10, 2014 11:57 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Nie pisałam, bo dopiero w piątek ustaliłam, że na pewno jadę i to z menażerią (a więc na cały weekend).
Spoko, będę jeszcze jeździć nie raz. A mój tata zaczyna zabawiać Małą Czarną (na tyle na ile Czarnidełko pozwoli), może się w końcu do niej przekona, i będę mogła bez problemu jeździć z pannicami, na cały weekend, a nie tylko na dobę, na wariata.

No właśnie, Czarnidełko powoli przestaje się bać mojego taty. Nie ma problemu z przejściem tuż obok niego, nawet z delikatnym otarciem się o jego nogi. Daje się chwilkę pogłaskać. Wczoraj drapała oparcie fotela, na którym tata siedział. Kota mi się powoli cywilizuje. No ale tatę widzi nie pierwszy raz, do obcych nadal nie podchodzi. No i widzi, że Ofelia mojego tatę lubi, a Ofelia to jest wzór do naśladowania dla małego głupiutkiego Czarnidełka.
W pociągu też była grzeczna, cichutka. Tym razem Ofelia troszkę marudziła. Ale tylko troszkę.
A po powrocie do domu był Ofelkowy foch. Spała w szafie a nie na podusi :(
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon lut 10, 2014 18:59 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Tak jej u dziadka było fajnie że sfochowała powrót do domciu? 8O
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lut 10, 2014 20:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Cześć Dziewczyny :1luvu:

no nie mówcie że już śpicie :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon lut 10, 2014 20:50 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

My nie śpimy, my się wylegujemy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lut 11, 2014 9:51 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Nie spałyśmy. Tzn. ja nie spałam, bo się gościłam. Za to dzisiaj śpię. Z otwartymi oczami co prawda, bo robota goni, niestety :?
Zastanawiam się, co sprezentować panienkom na Dzień Kota. Myszek, piłeczek i innych zabawek mają pełno, a i tak większością się nie bawią. Smakołyki też mają - zjada je Ofelia, bo Mała Czarna lubi tylko miąsko i dużo. Drapaki mają dwa - pionowy i poziomy. Kocyki i posłanka porozkładane po całym domu.
Szkoda że to nie pora roku na motyle i muchy. Jakiś owad latający na pewno by im się spodobał - animowana zabawka :wink:
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]