Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 09, 2014 17:56 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:Kuba ,gratulacje ,8 adopcji to wspaniale :dance: :dance2:

a co do karty ,to nie roztargnienie ,tylko dziurawy portfel i bezmyślność ...wychodząc z Rossmana mogłam pomyśleć i wrócić ,spytać ,szukać..a tak to teraz Gadzina poleciał ,pewnie nie zdąży :roll:
Karta bez pinu ,więc spoko.

pin srin :evil: .Dorotko ,są spece co i bez pinu mogą zaszkodzić .Zadzwoń proszę na infolinię swojego Banku.

przepraszam za przytyk
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie lut 09, 2014 17:58 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Jest karta :dance2: czekała na mnie w Rossmanie :wink: zakręcona jestem jak baranie rogi :oops: z Rossmana ,gnałam do kotów w lecznicy a wystarczyło się wrócić i koszyk z zakupami obejrzeć :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lut 09, 2014 18:12 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

UFFFFFFFFFFFFFFF.Dorcia roztrzepaniec :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie lut 09, 2014 19:44 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Cześć .
Dorotka , zawału dostane , jak będę takie rzeczy czytac . I Ci zapiszę w testamencie moje futrzaki :twisted:
Ale , wszystko dobre , co się dobrze kończy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lut 09, 2014 22:15 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Mam Ranigast do oddania. Za przeproszeniem, Hugciowi nie wchodził - kot pluł strasznie, ślinił się.
Ale na razie siedzę w domu chora. Więc dopiero za dni kilka. Może środa?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lut 09, 2014 22:21 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

kuba.kaczor13 pisze:UFFFFFFFFFFFFFFF.Dorcia roztrzepaniec :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

:oops:
raz się zdarzyło ,raz ,a może dwa :roll:
Właśnie odmówiłam zarobienia paru groszy, mieszkanie po remoncie ,nie ma nawet takiej opcji ,nie dam rady ,za żadne pieniądze :strach:

Była u mnie kol. patrzy na Kuliczka i pyta a co jej tam wisi ?mówię że worek głodowy ,no to mało z fotela nie fikła tak się śmiała .
Dziwna jakaś :twisted: ale co ona może wiedzieć jak ma dwa psy :wink:

Wczoraj oglądałam film Nostalgia Anioła .strasznie to przeżywałam ...nie ma kar na takich bydlaków ,zboczeńców .
Dziś podesłała mi kol. artykuł o zoofilach i o naszych polskich psach ,wywożonych hurtowo do adopcji do Niemiec ...są zdjęcia .
Wyć się chce ,tylko że tym nie zmienimy tego procederu .
NIE ADOPCJĄ ZAGRANICZNYM . :!:
a i w Polsce trzeba jeszcze bardziej zwiększyć czujność. :evil:

Marcelibu pisze:Mam Ranigast do oddania. Za przeproszeniem, Hugciowi nie wchodził - kot pluł strasznie, ślinił się.
Ale na razie siedzę w domu chora. Więc dopiero za dni kilka. Może środa?

Jasne ,dziękuję.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 09, 2014 22:59 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dobranoc kochani ,do jutra.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 09, 2014 23:25 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Do jutra :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lut 10, 2014 7:19 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Za dobry dzień i tydzień :ok: :ok: :ok: :ok:
Niebo płacze dziś nad nami ,leje jak w marcu czy kwietniu ,ale za to temperatura na +
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Pon lut 10, 2014 8:32 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

witam i ja poniedziałkowo :)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon lut 10, 2014 9:23 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dzień dobry Dorciu! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lut 10, 2014 10:07 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Poniedziałkowy doberek :D
Ale się działo :strach: Dobrze, że karta wróciła :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lut 10, 2014 10:54 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

A ja witam się slonecznie :) w Wałbrzychu piękne słońce :) prawdziwa wiosna

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon lut 10, 2014 11:11 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dziędobry Dorciu:)
U nas też ładnie, wiosennie:)
Za udany tydzień :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pon lut 10, 2014 11:17 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Witam :D
śpię ,śpię i wyspać się nie mogę :roll: ale co dziwne dzieciaki też ,praktycznie wszystkie ,tylko Guć rozrabia .

Psice są szare z brudu :| na podwórku błoto po uszy ,ogródek pływa. deszcz leje ..koszmar.

Mimo wszystko za udany tydzień :ok:

wczoraj wieczorem byłam u forumowej kol. uparłam się że ostrzyżemy jej dwa persy ,uparłam się mimo że mówiła o nich NIEOBSŁUGIWALNE :idea: ALE JA JESTEM MUNDRZEJSZA :twisted: :oops: :oops: :oops:
oba koty pożarły nas ,mnie jednak mnie .
Ją ,która trzymała bardziej ,moja wina ,mam jednak nadzieję że mi to wybaczy ,chciałam dobrze i po taniości :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]