Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Witam ,dziękuję i wzajemniemiłego łikendowania
![]()
ptaszki tak świergolą jak by wiosnę wyczaiły![]()
Moje domowe skowronki szaleją jak by się blekotu napiły ,biegają i drą japy jak oszołomy![]()
Dłużej dziś pospałami do pracusi później wyjdę
ale już jestem prawie że gotowa .
kuba.kaczor13 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=nIZuryGD5RU&feature=youtu.be
u moich rodziców
dorcia44 pisze:Napastują mnie ,.obaj ,jeden z prawej drugi z lewejruszyć się nie można bo kocie bałwany zazdrosne o siebie .
Tytek z Guciem![]()
Guć próbuje spacyfikować Tytka ,delikatnie ale skutecznie całkowicie chce zawładnąć mną...nie da rady.
Tytek jest naj naj naj...nie ma drugiego takiego i nie będzie.
Kocham Gucia ,ale Tytek to Tytek![]()
Każdy kot jest inny .
Najstarsza Polcia ,krzykacz i upierdliwiec ,ona jedna przybiega kiedy tylko zaczynam płakać ,liże mnie po rękach ,po twarzy .
Ma napady krzyku ,nosi wtedy w pysiu dziecko swoje lub upolowaną zdobyczdźwięki jakie wydaje są koszmarne.
Poncik ,kot odludek ,nie lubi innych kotów ,kocha tylko mnie ,uwielbia żeby ją głaskać przy ..jedzeniu![]()
Niuńka ,upierdliwa w swej miłości ,ale jako jedna chyba nie przybiega na zawołanie lecz tylko wtedy kiedy chce.
Kropeczka ,królowabyle tylko dorwać się do mnie i ucapić jakiś skrawek ,rąbek mej sukni ..do ssania
![]()
Tytek ,ten to mój cieńkot który bez dotyku i miłości człeka nie mógł by żyć.
Kuliczek ,bardzo niezależna ,po dwóch latach otworzyła się ,zaczęła być widoczna ,wcześniej był to kot znikot.
Teraz adoruje mnie zwłaszcza nocą śpi i raptem zrywa się z płaczem małego kociątka ,biegnie do mnie i krzyczy ...muszę ją wtedy miziać tak długo aż uśnie .
Demi ,oaza spokoju ,ale kocha mizianki i wtulanie głowy w szyje ,pluje się wtedy okropnie.
a jak niesamowicie zmienia się Zdzirka ,chyba zejdę z niej i zacznę wołać kulturalnie Lola albo Misiapcha się na kolana ,tuli główkę do ręki wręcz wpycha się z miną tak pokorną że kto jej nie zna ten to kupi
to mały niebieski szatan.
Kropcia i Kuliczek to baryłeczki ,reszta to zgrabniutkie laski ...kocham jednak te tłuste brzuszki![]()
Kocham ich wszystkich ,mocno i chyba bardzo nierozsądnie![]()
Lalunie moje ,moje cukiereczki![]()
ale mnie wzięło ,normalnie rozczulać się zaczęłama to zwykłe cholery ,dranie ,lenie i nieroby ...zajmują cały mój czas ,moje zarobki i w dodatku moje łózko .\
Ja nigdy nie korzystałam z ich drapaka ,a nawet nie wyjadałam ich tuńczyka ..na posłanko przy kaloryferze też się nie pcham![]()
gdzie tu sprawiedliwość![]()
teraz pójdę szukać Ranigastu bo mnie rura pali
dorcia44 pisze:nawet nie tknęłam ,a pachniało tak piknie![]()
pali i pali ,kawa ?pewnie tak.
Nic na p ..nawet kawa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wix101, Wojtek i 136 gości