Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:Panowie-wiwat my,wiwat Koty
.
Aby nikt nie powiedział,że mieć kota to tylko babska przypadłość![]()
![]()
![]()
Villentretenmerth pisze:Trawka ok, ale kwiatki i tak pewnie skasuje. Sprawdź czy nie trujące dla kota.![]()
Masz kocicę w najlepszym zabawowym - poznawczym stadium, warto to zapamiętać.
Jakby nie patrzeć - masz kolejne dziecko.
Ja miałem kotkę w tym wieku, która okazała się kotem.Też nieźle wyrabiał - i trochę mu zostało - tzw "szwung", przynajmniej raz dziennie.
A ma już dwa i pół roku...Chyba nigdy nie dorośnie.
Villentretenmerth pisze:Obserwuje mimochodem co robimy i uczy się ludzkich zachowań. W telewizor się gapi, skoki narciarskie..., przyrodnicze programy, kursor na ekranie stale zagrożony atakiem
Uczą też człowieka ludzkich zachowań - mruczeniem, spojrzeniem, przyjaźnią, milością. (nie bójmy się tego słowa) Z kotami inaczej się patrzy na świat. Jak masz doła - kot wyczuje, przyjdzie, pobrumboli, liźnie po ręce albo w nos, przytuli się i jest lepiej. Ja cię coś boli - położy się na chorym miejscu i wymruczy chorobę, wyleczy. Koty niezwykle pokochują człowieka - bzdety o przywiązaniu do miejsca, nie do ludzi to "mądrości ludowe". Moje koty często podróżują i wszędzie czują się dobrze, gdy ja tam jestem.
A laptop zarysowany - Bercik polował na kursor...
Cindy pisze:No to macie zmartwienie![]()
Niedlugo wysiada koci nereczki od soli, saletry i innych niezdrowych dla kociego organizmu substancji![]()
Szkoda tygryni - powinna jak najszybciej przestawic sie na kocie jedzonko. Moje dwie kocice, tez uwielbiaja moje jedzenie - ale jestem pod tym wzgledem twarda - zwlaszcza, ze jedna (przygarnieta ze schronu) juz ma chore nery i do konca zycia musi brac tabletki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości