psiama pisze:Dziewczynki, cudownie sobie tu prawicie.
Jestem miodożercą, tylko te ceny sa takie koszmarne ....
Lubię miody dzikie, ostrzejsze w smaku, a z klasycznych akacjowy ale i rzepakowy.
ja bardzo lubię gryczany (ale gryka nigdzie w okolicy nie rośnie, wiec raczej własnego mieć nie będę

), z innych lipowy, leśny, rzepakowy też dobry
i leśny
psiama pisze:Dobry miód chętbnie zanabędę. Jesteśmy z okolicy, gdybyście cos ciekawego miały, dajcie prosze znać, moze byłaby szansa na wspólne zamówienie jetos chciał
jeśli mi się uda z własną pasieką, to problemu z zamawianiem być nie powinno
na pewno będzie bez dodatków, itd, naturalny, i takie tam
psiama pisze:Mirko, własny ocet jabłkowy
To musi być rewelacja, ja go do sałatek duzo uzywam.
oj, musi to być rewelacja... jak będę miała jakbłka, to może będę się ładnie uśmiechała o instrukcję, jak się robi
psiama pisze:Charm, cynk puśc z tym kamieniem na bazarzejak będziesz robiła, jestem zywo zainteresowana

jasne
kamienie dotarły wczoraj wieczorem (tzn dotarły wcześniej, ale dopiero jak tż dotarł od rodziców, to się o tym dowiedziałam...)
Dzisiaj w planie pierwszy test - zakwas nakarmiony, wieczorem w planie chleb
a pizza w weekend
bazarek pewnie zrobię koło niedzieli, linka oczywiście wrzucę
