Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bassic pisze:Witam nie będę zakładać nowego wątku gdyz mam podobny problem
otóż mam kota na tymczasie ok1,5 który żył na wolności dokarmiany regularnie
dla tych osób byl cudowny lasil sie dawal brac na ręce wzięłam go do domu
wypuscilam go w lazience schowal sie od razu do pod szafke i nie wychodzil cala noc
Nastepnego dnia gdzies w połowie zalatwil sie poza kuweta ok
generalnie zjadl dopiero wieczorem jak poszlismy spac i rowniez w nocy zrobil siku do kuwety:)
od wczoraj zrobilam mu nowe lokum na polce w szafie zatkalam miejsca pod szafkami
siedzi grzecznie daje sie nawet glaskac i mruuuczy!!! Mega glosno ale widac ze caly czas sie boi
nie wychodzi z szafy przy mnie caly dzień spi jak go przekonac?:)
bassic pisze:Kot jest u mnie 3 dzień na kastracje jedziemy na dniach bylam od razu u weta powiedzial ze bardzo ladny zadbany zeby ok siersc tez jest odrobaczony i odpchlony mam tylko wrażenie ze ma jakieś skurcze lapek jak dotykam to czuje ze lapka sie napina i tak drży chwile... powiem to przy kastracji nie wiem czy to cos mam ze byc a na zabawki raczej nie reaguje. ..
teraz jak u niego bylam zaczac burczec jak tylki obok usiadlam przekrecal sie z boku na bok pokazywal brzuszek ale tak caly czas napinal lapki zaciskal puszczal nie wiem moze dlatego ze ciagle lezy?? Mam nadzieję ze nic go nie boli
bassic pisze:Kicius wyszedł do mnie dzis na ok godziny tulil sie szalal jadl itp na koniec zasnal na mojej nodzekochany kot teraz znowu siedzi w szafie ale jestem dobrej mysli co dziwne kot na 'wolności' zarówno burczal jak intensywnie machal ogonem
dziękuję za rady zobaczymy co będzie dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 107 gości