kotika pisze:Mikrusek potrzebuje pomocy. Jesteśmy strasznie zadłużeni w lecznicach.
Jego wątek:
viewtopic.php?f=1&t=160132
Cudny jest, bidulek

Mikrusek otrzyma ślepaczkowe wsparcie z listy styczniowej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotika pisze:Mikrusek potrzebuje pomocy. Jesteśmy strasznie zadłużeni w lecznicach.
Jego wątek:
viewtopic.php?f=1&t=160132
kordonia pisze:Wiem, że nie jestem śliczną w pełni sprawną kotką, ale myślę, że zasługuję na coś więcej niż życie w schronisku.”Pozdrawiam Camira
kordonia pisze:W schronisku w Gdańsku:![]()
„Dzień Dobry!
Tak to prawda, że nic nie widzę. Nikt się nade mną nie znęcał i nie pozbawił mnie wzroku w sposób mechaniczny.
Niestety przeszłam tzw. koci katar i jednym ze skutków ubocznych tej choroby była martwica gałek ocznych. W efekcie nastąpiła ich tzw. autoamputacja i tego zmysłu zostałam pozbawiona.
W takim stanie zdrowia trafiłam tutaj do schroniska. Terapia antybiotykowa, lepsze jedzenie i ciepło poprawiły moją kondycję ogólną i poza tą ułomnością jestem całkiem dobrze radzącym sobie kociakiem.
Czystym, załatwiającym swoje potrzeby fizjologiczne do kuwety, bardzo łagodnym pieszczochem, który potrzebuje i szuka kontaktu z człowiekiem .
Skoro dano mi szansę i jestem, i żyję, to wierzę, że znajdzie się osoba, która spełni jeszcze jedno moje pragnienie i zabierze mnie z tej schroniskowej klatki do nowego domu.
Wiem, że nie jestem śliczną w pełni sprawną kotką, ale myślę, że zasługuję na coś więcej niż życie w schronisku.”Pozdrawiam Camira.
Kotunia jest zaszczepiona, odrobaczona, załatwia się tylko do kuwety.
tel. 58 522 37 27
Goyka pisze:A w schronisku w Łodzi ;(
Niewidoma kicia- Ricota- przez to ze nie widzi bardzo sie boi, raz sie mizia raz syczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą i 79 gości