TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 03, 2014 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

Dzis jak wróciłam po 18 tej do domu to sie przeraziłam , bo Matyldzia znów sie dusiła :(:(:(, i na cito taksówka do weta , dostała leki i na jutro i na środę też , w czwartek dalej ... Bardzo sie o nia boje :(:(:(
Dostaliśmy dziś puszeczki dla Mati od Magdy , bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Etna z łapkami juz lepiej :ok: , juz tak nie liże ich i nie cuchną aż tak , choć jeszcze zapaszek jest :roll:

Rozmawiałam dzis z córka od domku gdzie jest Radek , no i Radek sobie owinął wokół palca ojca , luki sie , i o 5 rano potrafi go obudzić bo chce juz jeść :twisted: , na moje pytanie czy nadal szukamy mu domu , padło , tak , ale po znajomych , czyli kto wie , może juz tam zostanie :)

A tez dzis późnym wieczorem dostałam sms a o niezwykle krótkiej treści , a oto i ona : Kot :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lut 03, 2014 23:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

Phantasmagori zepsuł sie komputer i na razie będzie miała utrudniony dostęp do neta :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 04, 2014 13:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

Gaja sika krwawymi skrzepami :(:(:( Na cito szukam transportu do weta , bo nie mam na Taxi a musze ją do weta zawieźć , czy ktoś pomoże ???
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 04, 2014 13:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec złej passy , nareszcie :):):

:|
Trzymam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto lut 04, 2014 22:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

I byłam dzis z Gajeczka u weta , krwi w moczu coraz więcej :(, nie udało sie pobrać moczu do badania , bo teraz sika cały cały czas a nie jak jest zdrowa i ją odsikuje , dostała antybiotyk , przeciw bólowy i rozkurczowy i w piątek znów będzie antybiotyk w razie jak by było gorzej to jutro do weta :( A od kilku dni nie pozwalała za bardzo masować łapek a juz być może sie coś działo z pęcherzem no i mam na razie zaprzestać całkowicie masowania :(

Mati troszkę lepiej :), oddech sie ustabilizował i dostała dziś antybiotyk i jutro tez ma dostać .

Fibuś dzis na spacerze chodził baaardzo powoli :(

Ale na szczęście Szłapuś zaczął jeść :)

No i muszę podziękować stowarzyszeniu Cichy Kat za to iż znów przysłali paczke z karma dla Bartusia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 05, 2014 10:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

:ok: :ok: za jak najlepsze zdrowie kocio-psiej ferajny :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lut 05, 2014 11:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze::ok: :ok: za jak najlepsze zdrowie kocio-psiej ferajny :ok: :ok:

Dzieki za :ok: :ok: :ok:
Gaja rano wymiotowała i nic prawie nie zjadła :(:(:(

Mati nie najgorzej :)

A teraz Wincenty myje główkę Gajeczce , bo leży razem z Maksiem na jego legowisku , no i jak nie było krwi w moczu potrafiła utrzymać mocz nawet na 2 godziny i po tym czasie ja odsikiwałam ,ale teraz sika non stop a Gaja nie cierpi pampersów :(

A rano miałam tel z adm że 17 lutego będzie u mnie wymienimy pion , i mam problem bo nie dość ze przez dwa dni będę bez wody i bez wc a przy pampersowacach to będzie dramat to jeszcze mam sobie sama usunąć kibelek , bo adm nie będzie tego robić bo mogą uszkodzić jak jest przymurowany, a ja czym to mam zrobić , zębami mam to zrobić , no i łaskawie to zrbia ale będę musiała podpisać że nie bede do rościć w razie rozwalenia kibelka :evil: :evil: :evil: , i zostanie mi wiaderko jak w 19 wieku :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 05, 2014 12:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Gaja coraz gorzej sie czuje , za chwilkę będzie miała podana kroplówkę :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 05, 2014 12:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

:ok: :ok: za Gajeczkę :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lut 05, 2014 13:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Gajeczka juz po kroplówce, ustabilizowała sie , i rano muszę z nią do weta na badanie krwi , kurcze a nie mam transportu :( bo Ilona która mnie często zawozi ma na rano :( A na Taxi nie mam a z autobusu jest daleko :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 05, 2014 20:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Kochani przypominam o Kottolotku : viewtopic.php?f=20&t=160212&p=10420269#p10420269
Juz zostalo 7 szczesliwych numerkow :D :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw lut 06, 2014 13:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

No i byłam z Gaja u weta , miała pobrana krew i mocz do badania ale juz wiem że wyniki moczu nie sa dobre :( Jutro antybiotyk , ale ogólnie czuje sie lepiej , zaczęła jeść i nawet bawić sie :)

Mati tez dzis i jutro na antybiotyku .

A Bartuś dzis dostała carthophen .

A dług u weta rośnie :(:(:( Kończą sie też pampersy i podkłady :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 06, 2014 13:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Za futrzaste :ok: :ok: :ok:

A z łazienką to jednym słowem masakra :|
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lut 06, 2014 13:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Caragh pisze:Za futrzaste :ok: :ok: :ok:

A z łazienką to jednym słowem masakra :|

A przed chwilka dostałam pismo a w nim wytyczne co mam w własnym zakresie naprawić :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 06, 2014 13:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justa&Zwierzaki pisze:A przed chwilka dostałam pismo a w nim wytyczne co mam w własnym zakresie naprawić :(:(:(

No tak, jak to spółdzielnia. Do forsy to pierwsi, ale żeby coś zrobić, to przecież "to do nich nie należy" :evil:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

[poprzednia][następna]