Jakiś pomysł na imię dla niej? Drobniutka, przestraszona, delikatna.
Z charakteru Dolomita w wersji light
Moderator: Estraven
Revontulet pisze:Mi też najbardziej pasuje liliowo-kremowa. Ale niebiesko-kremowa w sumie też. Czy to znaczy, że jestem daltonistką?![]()
Revontulet pisze:Jakiś pomysł na imię dla niej? Drobniutka, przestraszona, delikatna.
Revontulet pisze:Mi też najbardziej pasuje liliowo-kremowa. Ale niebiesko-kremowa w sumie też. Czy to znaczy, że jestem daltonistką?![]()
.boniedydy pisze:Jeszcze coś znalazłam a propos umaszczenia 646/13 i to chyba rozstrzyga sprawę:
http://www.favore.pl/galeria/35159_wede ... kie,1.html
.MałgosiaZ pisze:Zapraszam do udziału w wydarzeniu na fb . Może tą drogą uratujemy Renesa
https://www.facebook.com/events/473298326109046/
Dzielny Renesik czeka na dom.kuba.kaczor13 pisze: ciesz sie że nie jesteś facetemproblem z kolorem przerabiałem przy malowaniu ścian.
żółty to żółty ,a niebieski to niebieski ,po co rozbijać to na 1000 odcieni????
królik dags pisze:Mój tata, gdy nie wie jak nazwać jakiś kolor, mówi, że to morski. Bo morze może być szare, granatowe, zielone, niebieskie.. Ale mamy też M Czarne, Białe, Żółte, Czerwone....
:
.Revontulet pisze:Są takie adopcje, które przywracają wiarę w ludzi i mobilizują do dalszej pracy.
W ostatnim czasie były dwie takie adopcje:
(...)
Pierwszy ze szczęściarzy to Diesel.
(...)
Drugi szczęściarz to Zygmunt.
(...)
akne pisze:Revontulet pisze:Są takie adopcje, które przywracają wiarę w ludzi i mobilizują do dalszej pracy.
W ostatnim czasie były dwie takie adopcje:
(...)
Pierwszy ze szczęściarzy to Diesel.
(...)
Drugi szczęściarz to Zygmunt.
(...)
Do tej listy ze swojej strony dopisuję też barber, która dzielnie dba o Kręcioła/Miśka.
Takie adopcje też mnie podnoszą na duchu.
Chociaż niesmak po zwrotach (vide buraska sprzed 2 tygodni) pozostaje.
Bardzo się boję cieszyć z adopcji, żeby nie zapeszyć.
Adopcje to jednak loteria. (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości