Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Mądry, tylko nieco tchórzykiem podszyty-rezydenci nie przejawiają w stosunku do małej żadnej agresji, to ona syczy na nie!![]()
Ptyś, gdyby mógł, to by ją zalizał, ale Fanta nie pozwala-czasu trzeba, by się do nich przyzwyczaiła.
kropkaXL pisze:Ja bym wolała, by sie spoufalała, bo nie wiem jaki domek sie jej trafi, jak z innym kotkiem by był, to lepiej by nie bała się innych. Ale ja mam nadzieję,że sie wyciszy i zaufa.
kropkaXL pisze:Ja bym wolała, by sie spoufalała, bo nie wiem jaki domek sie jej trafi, jak z innym kotkiem by był, to lepiej by nie bała się innych. Ale ja mam nadzieję,że sie wyciszy i zaufa.
Miraclle pisze:Faktycznie Fanta jest drobinka do innych kocurków.
Masz śliczne koteczki bella![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...a ta mysza to jakiś gigant![]()
![]()
![]()
![]()
Spilett pisze:Ojej, jaka malusia Fanta, ale za to jak u Ciebie się odpasie, hohoho!
Śliczne masz kotki![]()
![]()
Justinna pisze:tak jest chyba wszedzie..co gorsza mam wrazenie ze "snoby" traktuja teraz koty rasowe jak samochod..co czas jakis do wymiany na lepszy model..na takiego co aktualnie jest "na topie"..tyle ze sa na tyle "milosciwi" ze nie na ulice ale do schronu..to nic ze kot wpadnie w depresje i po prostu odechce mu sie zyc..oni przeciez "zadbali" o niego..ale co sie dziwic..matki dla wlasnych dzieci serca nie maja..ehhh...mam tylko nadzieje ze "karma is a bitch" i ktos kiedys ich tak- na ulice- won!
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 45 gości