Delikatna Fanta-już we własnym domku! FB str.39

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 01, 2014 18:27 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

Nie moge odpocząć, choć całą noc sie budziłam i jestem niewyspana-muszę pilnować Klarci, by nie wskakiwała wysoko i nie rozbiła sobie buzi przy zeskakiwaniu.

Fantusi zatkałam wejścia za kanapę, bo zdziczeje, a teraz nie mając gdzie się schować-śpi sobie na kanapie, uprzednie napchawszy brzusio!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lut 01, 2014 18:32 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

Fantusia mądry kot :1luvu:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Sob lut 01, 2014 18:39 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

Mądry, tylko nieco tchórzykiem podszyty-rezydenci nie przejawiają w stosunku do małej żadnej agresji, to ona syczy na nie! :lol:
Ptyś, gdyby mógł, to by ją zalizał, ale Fanta nie pozwala-czasu trzeba, by się do nich przyzwyczaiła.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob lut 01, 2014 18:54 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

kropkaXL pisze:Mądry, tylko nieco tchórzykiem podszyty-rezydenci nie przejawiają w stosunku do małej żadnej agresji, to ona syczy na nie! :lol:
Ptyś, gdyby mógł, to by ją zalizał, ale Fanta nie pozwala-czasu trzeba, by się do nich przyzwyczaiła.

Co się będzie spoufalać :mrgreen:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob lut 01, 2014 18:58 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

Ja bym wolała, by sie spoufalała, bo nie wiem jaki domek sie jej trafi, jak z innym kotkiem by był, to lepiej by nie bała się innych. Ale ja mam nadzieję,że sie wyciszy i zaufa.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lut 01, 2014 19:04 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

kropkaXL pisze:Ja bym wolała, by sie spoufalała, bo nie wiem jaki domek sie jej trafi, jak z innym kotkiem by był, to lepiej by nie bała się innych. Ale ja mam nadzieję,że sie wyciszy i zaufa.

Też trzymam za to, tamto było takie z przymrużeniem oka :)
Za domek! :ok: :ok: :ok:

Spilett

Post » Sob lut 01, 2014 19:11 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

kropkaXL pisze:Ja bym wolała, by sie spoufalała, bo nie wiem jaki domek sie jej trafi, jak z innym kotkiem by był, to lepiej by nie bała się innych. Ale ja mam nadzieję,że sie wyciszy i zaufa.

To przyjdzie z czasem. Powolutku. Poza tym jeśli nawet nie dogada się mega dobrze z kociastymi u ciebie to nie znaczy,że w domku tylko z jednym kotem nie będzie jej fajnie. Koty na swoim i w mniejszym stadzie doskonale sie rozumieją.
Nie jest dzikiem co przed nimi speirnicza. Nie przeszkadzają jej tylko trzyma dystans. Moi typowi jedynacy anwet na pokoje do motłochu wyjsć nie chciały.
Ona wiele przeszła i do nieba trafiła za życia :wink: . Więc pilnuje tego swego skrawka. Sama wiesz,że z czasem rozbestwiają się.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lut 01, 2014 19:25 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

Oj wiem Asiu-wiem!-z niesmiałych kotecków lwy czasem wychodzą :lol:
Pimpuś taki był-malęńki, schorowany, a teraz ustawia wszystkie koty!
Mam tez nadzieję,że mała jak nie będzie miała gdzie się chować, to przyzwyczai się do obecności innych ogonków i powoli zaufa.
U mnie faktycznie -stado duże, to mała może sie nieswojo czuc, zresztą kto wie, może ją inne koty odganiały od jedzenia?
Tak chuda biedulinka z niej była( no w sumie jeszcze jest)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 02, 2014 8:33 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

Fanta o poranku:

Obrazek

Tu widać(przy myszy) jaka jest drobniutka:

Obrazek

Obrazek

A tu dla porównania ta sama mysz z Bellą

Obrazek

I z Pimpusiem:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 02, 2014 10:29 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

:1luvu: jaka piekna Fanta..az sie wierzyc nie chce ze ktos mogl wyrzucic takie cudo :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Justinna

Od: Sob mar 13, 2010 19:50

Post » Nie lut 02, 2014 10:38 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

Justinno tu ludzie patrza tylko na to, by kotek był malusi, jak urośnie, to won!-na ulicę, bo dziecku sie znudził :(
Ja mam długowłosą trikolorkę-Klarę też z ulicy :(
A zwykłe, łaciaczki, buraski, czarnuszki?-nikt na nie nawet uwagi nie zawraca-ot kot przemknął pod nogami i tyle :( :( :(
A Fanta ma taką jakąs te sierść inną-niby marmurek, niby wężowa skórka, tylko to słabo jeszcze widać, mam nadzieję,że przy dobrym żywieniu lepiej się wybarwi i odżyje kolorami.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 02, 2014 10:48 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

Faktycznie Fanta jest drobinka do innych kocurków.
Masz śliczne koteczki bella :love: :love: :love: :love: :love: :love:

...a ta mysza to jakiś gigant :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie lut 02, 2014 10:48 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

Ojej, jaka malusia Fanta, ale za to jak u Ciebie się odpasie, hohoho! :)
Śliczne masz kotki :) :1luvu: :1luvu:

Spilett

Post » Nie lut 02, 2014 10:50 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

tak jest chyba wszedzie.. :( co gorsza mam wrazenie ze "snoby" traktuja teraz koty rasowe jak samochod..co czas jakis do wymiany na lepszy model..na takiego co aktualnie jest "na topie"..tyle ze sa na tyle "milosciwi" ze nie na ulice ale do schronu..to nic ze kot wpadnie w depresje i po prostu odechce mu sie zyc..oni przeciez "zadbali" o niego..ale co sie dziwic..matki dla wlasnych dzieci serca nie maja..ehhh...mam tylko nadzieje ze "karma is a bitch" i ktos kiedys ich tak- na ulice- won! :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Justinna

Od: Sob mar 13, 2010 19:50

Post » Nie lut 02, 2014 10:55 Re: Fanta-marznąca na sniegu koteczka

Miraclle pisze:Faktycznie Fanta jest drobinka do innych kocurków.
Masz śliczne koteczki bella :love: :love: :love: :love: :love: :love:

...a ta mysza to jakiś gigant :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Bo to taki mikro-drapak jest-za troche więcej niż 1 zł w szmatexie kupiłam. :lol:
Bella ma najpiekniejsze oczy świata-takie wielkie i zdziwione, ale cięzko to uchwycić, bo od flesza oczka mruży. Niestety jest zazdrosna i zaborcza, potrafi nieźle przylac innym kotom-Witusia-tymczasika razem z Klarą strasznie gnębiła :evil: , ale ma futerko jak jedwab-głaciutkie i miłe, tylko ta waga :oops: :oops: :oops:
Spilett pisze:Ojej, jaka malusia Fanta, ale za to jak u Ciebie się odpasie, hohoho! :)
Śliczne masz kotki :) :1luvu: :1luvu:

No malusia jest i jeszcze za chuda, choc na zdjęciach tego nie widać, ale pracujemy nad tym!
Justinna pisze:tak jest chyba wszedzie.. :( co gorsza mam wrazenie ze "snoby" traktuja teraz koty rasowe jak samochod..co czas jakis do wymiany na lepszy model..na takiego co aktualnie jest "na topie"..tyle ze sa na tyle "milosciwi" ze nie na ulice ale do schronu..to nic ze kot wpadnie w depresje i po prostu odechce mu sie zyc..oni przeciez "zadbali" o niego..ale co sie dziwic..matki dla wlasnych dzieci serca nie maja..ehhh...mam tylko nadzieje ze "karma is a bitch" i ktos kiedys ich tak- na ulice- won! :twisted:

I ja mam taka nadzieję,że zło powróci do nich jak bumerang! :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]