Tosia & Bazyl cz.V

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 01, 2014 19:13 Re: Tosia & Bazyl cz.V

To już wielka nadinterpretacja, ale dziękuję :ryk: :mrgreen:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Sob lut 01, 2014 19:16 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Milena_MK pisze:No ja też uważam Charlize za jedną z piękniejszych kobiet. A Ty naprawdę jesteś do niej podobna dlatego wniosek nasuwa się sam - jesteś piękną kobietą :1luvu:

Też ją lubię (w sensie Charlize). No i Madzia jest śliczna, nawet mój Rafał potwierdził :mrgreen: :mrgreen:
Ale za to jak nie lubię Scarlett Johansson. Oj jak jej nie lubię, aktorka z niej marna, zepsuła mi całe The other Boleyn Girl :evil:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob lut 01, 2014 19:21 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Spilett pisze:Też ją lubię (w sensie Charlize). No i Madzia jest śliczna, nawet mój Rafał potwierdził :mrgreen: :mrgreen:
Ale za to jak nie lubię Scarlett Johansson. Oj jak jej nie lubię, aktorka z niej marna, zepsuła mi całe The other Boleyn Girl :evil:

No przestańcie, bo ja nieśmiała jestem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Podziękuj Rafałowi :P

A co do tego filmu... kocham, kocham książkę "Kochanice Króla" - przeczytałam jednym tchem bo ogólnie to jestem świrnięta na punkcie dynastii Tudorów i mam całkiem niezły księgozbiór :oops: A potem pojawił się film i nie pamiętam czy wcześniej w życiu byłam AŻ TAK zawiedziona, zdegustowana, rozczarowana itp itd. Tragedia :cry: Scarlett też jakoś do mnie nie przemawia ogólnie, ale po tym filmie to już w ogóle. Ładna jest, ale jakoś mnie aktorsko nie pociąga. Obejrzałam niedawno "Match point" z nią w roli głównej... ale tylko dlatego, że główną rolę męską grał Jonathan Rhys Meyers, a on grał Henryka VIII w serialu Dynastia Tudorów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Sob lut 01, 2014 19:25 Re: Tosia & Bazyl cz.V

NatjaSNB pisze:
Spilett pisze:Też ją lubię (w sensie Charlize). No i Madzia jest śliczna, nawet mój Rafał potwierdził :mrgreen: :mrgreen:

No przestańcie, bo ja nieśmiała jestem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Podziękuj Rafałowi :P

A co do tego filmu... kocham, kocham książkę "Kochanice Króla" - przeczytałam jednym tchem bo ogólnie to jestem świrnięta na punkcie dynastii Tudorów i mam całkiem niezły księgozbiór :oops: A potem pojawił się film i nie pamiętam czy wcześniej w życiu byłam AŻ TAK zawiedziona, zdegustowana, rozczarowana itp itd. Tragedia :cry: Scarlett też jakoś do mnie nie przemawia ogólnie, ale po tym filmie to już w ogóle. Ładna jest, ale jakoś mnie aktorsko nie pociąga. Obejrzałam niedawno "Match point" z nią w roli głównej... ale tylko dlatego, że główną rolę męską grał Jonathan Rhys Meyers, a on grał Henryka VIII w serialu Dynastia Tudorów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Siostro! Też mam fioła na punkcie Henia i jego dziewczyn :D Książkę czytałam, The Tudors obejrzane i znane na pamięć, a The Other Boleyn Girl miało tylko dwa dobre punkty wg mnie: Benedicta Cumberbatcha i Davida Morrisey'a :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak, kocham Brytoli :D

Spilett

Post » Sob lut 01, 2014 19:28 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Scarlet faktycznie bardzo średnia. Blodzia! W tego penda zakładaj konto na fejsbusiu, bo chcem Ciem w znajomych mieć! :twisted:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob lut 01, 2014 19:30 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Och a ja kocham Scarlet. Bardzo mi się podoba! Do tego nie jest nadmiernie wychudzona, jak 99% aktorek. Kocham też Angie, ale ona przesadza z tym odchudzaniem, aż niezdrowo... No i Penelopa mi się podoba. Plus Salma. Echhh nie mogę się zdecydować :lol:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob lut 01, 2014 19:31 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Oooo Siostra! :mrgreen:
Obrazek

^Fota zrobiona rok temu i od tamtej pory duuużo mi przybyło :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob lut 01, 2014 19:32 przez NatjaSNB, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Sob lut 01, 2014 19:31 Re: Tosia & Bazyl cz.V

vanesia1 pisze:Scarlet faktycznie bardzo średnia. Blodzia! W tego penda zakładaj konto na fejsbusiu, bo chcem Ciem w znajomych mieć! :twisted:

Ja tesz :oops: :oops: :oops:

Spilett

Post » Sob lut 01, 2014 19:33 Re: Tosia & Bazyl cz.V

oooo jaka kolekcja!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob lut 01, 2014 19:34 Re: Tosia & Bazyl cz.V

NatjaSNB pisze:Oooo Siostra! :mrgreen:
Obrazek

^Fota zrobiona rok temu i od tamtej pory duuużo mi przybyło :1luvu:

Czytałam wszystkie oprócz 2 i 3 z trzeciego rządku :D Aczkolwiek na Kindlu, bo by mi się na szafce nie pomieściły ;) - ale jak będzie kasa i miejsce to będzie i kolekcja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najbardziej podobała mi się "Ostatnia Królowa" i "Anna Boleyn", bo jakąś mam do niej słabość - a może do Natalki Dormer? :)

Spilett

Post » Sob lut 01, 2014 19:36 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Spilett pisze:Czytałam wszystkie oprócz 2 i 3 z trzeciego rządku :D A

'Sześć żon Henryka VIII' to niezła cegła pana Davida Starkey, skoro uwielbiasz Tudorów to pewnie oglądałaś jego cykl programów o Henryczku na Discovery :1luvu: Cud, miód i orzeszki :1luvu: A jaką ten facet ma wiedzę :o 8O
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Sob lut 01, 2014 19:40 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Eeee no Jonathan jest spoko gość. Nie widziałam z nim jeszcze filmu, który byłby słaby. A w The Tudors? Rewela, nie widzę tam innego aktora wcielającego się w rolę Heńka.
Co do Scarlett -o gustach się nie dyskutuje, ale ja osobiście nie rozumiem jej fenomenu i tego jak media rozpisują się na temat jej seksapilu.
Dla mnie jedną z najfajniejszych aktorek jest Cate Blanchett, może to nie jest typ słodkiej cukierkowatej niuni, ale uwielbiam filmy z nią i kogokolwiek zagra , jestem oczarowana.
I poza tym możecie mnie nazywać prukwą o mentalności starej baby ale dla mnie nie ma i nie będzie piękniejszej aktorki od Vivien Leigh. Właśnie ją od moich zasmarkaconych lat uważam za ideał piękna Obrazek
Obrazek

P.S. Ja też mam kręcioła na punkcie Tudorów:) A zaczęło się niewinnie od "Książę i Żebrak" , mam stare pożółkłe wydanie z czterdziestego któregoś roku i to skarb mojej bibliografii.
A potem poleciało z górki, tony książek dokraszane filmami i serialami.
Proszę o nadanie mi członkostwa :D

Ooooo widzę Czerwoną Królową i Białą Królową , czytałam chyba z 4 razy.

A serial widziałyście?
White Queen?
Ostatnio edytowano Sob lut 01, 2014 19:41 przez Blodka, łącznie edytowano 1 raz
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Sob lut 01, 2014 19:41 Re: Tosia & Bazyl cz.V

NatjaSNB pisze:
Spilett pisze:Czytałam wszystkie oprócz 2 i 3 z trzeciego rządku :D A

'Sześć żon Henryka VIII' to niezła cegła pana Davida Starkey, skoro uwielbiasz Tudorów to pewnie oglądałaś jego cykl programów o Henryczku na Discovery :1luvu: Cud, miód i orzeszki :1luvu: A jaką ten facet ma wiedzę :o 8O

No ba, że widziałam! Skubaniec, i tak fajnie opowiada, też bym chciała tak umieć wszystko opowiedzieć co wiem, ale zawsze mi wychodzi jakiś słowotok niekontrolowany jak już ktoś chce mnie słuchać :mrgreen: :mrgreen:

Spilett

Post » Sob lut 01, 2014 19:41 Re: Tosia & Bazyl cz.V

To już trzy Tudorzanki :ok: :ok: :ok: :mrgreen: :piwa:
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Sob lut 01, 2014 19:42 Re: Tosia & Bazyl cz.V

Blodka, nadaję Ci członkostwo :D
Jonathan fajnie zagrał Heńka, chociaż mogli dodać defekty typu otyłość i inne mało ciekawe urodowe aspekty pod koniec serialu :D

Spilett

[poprzednia][następna]