Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:No ja też uważam Charlize za jedną z piękniejszych kobiet. A Ty naprawdę jesteś do niej podobna dlatego wniosek nasuwa się sam - jesteś piękną kobietą
Spilett pisze:Też ją lubię (w sensie Charlize). No i Madzia jest śliczna, nawet mój Rafał potwierdził![]()
![]()
Ale za to jak nie lubię Scarlett Johansson. Oj jak jej nie lubię, aktorka z niej marna, zepsuła mi całe The other Boleyn Girl
NatjaSNB pisze:Spilett pisze:Też ją lubię (w sensie Charlize). No i Madzia jest śliczna, nawet mój Rafał potwierdził![]()
![]()
Ale za to jak nie lubię Scarlett Johansson. Oj jak jej nie lubię, aktorka z niej marna, zepsuła mi całe The other Boleyn Girl
No przestańcie, bo ja nieśmiała jestem![]()
![]()
Podziękuj Rafałowi
![]()
A co do tego filmu... kocham, kocham książkę "Kochanice Króla" - przeczytałam jednym tchem bo ogólnie to jestem świrnięta na punkcie dynastii Tudorów i mam całkiem niezły księgozbiórA potem pojawił się film i nie pamiętam czy wcześniej w życiu byłam AŻ TAK zawiedziona, zdegustowana, rozczarowana itp itd. Tragedia
Scarlett też jakoś do mnie nie przemawia ogólnie, ale po tym filmie to już w ogóle. Ładna jest, ale jakoś mnie aktorsko nie pociąga. Obejrzałam niedawno "Match point" z nią w roli głównej... ale tylko dlatego, że główną rolę męską grał Jonathan Rhys Meyers, a on grał Henryka VIII w serialu Dynastia Tudorów
![]()
![]()
![]()
vanesia1 pisze:Scarlet faktycznie bardzo średnia. Blodzia! W tego penda zakładaj konto na fejsbusiu, bo chcem Ciem w znajomych mieć!
Spilett pisze:Czytałam wszystkie oprócz 2 i 3 z trzeciego rządkuA
NatjaSNB pisze:Spilett pisze:Czytałam wszystkie oprócz 2 i 3 z trzeciego rządkuA
'Sześć żon Henryka VIII' to niezła cegła pana Davida Starkey, skoro uwielbiasz Tudorów to pewnie oglądałaś jego cykl programów o Henryczku na DiscoveryCud, miód i orzeszki
A jaką ten facet ma wiedzę
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 96 gości