Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 30, 2014 11:17 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Koleżanka dzisiaj nie pracuje, ma pół etatu, dlatego mogę używać jej kompa.
Jak sobie radziła? Pewnie wcześniej się otwierało, a teraz przestało, ni stąd ni zowąd :roll: Cóż, takie rzeczy się zdarzają. W sekretariacie też nie da się tego otworzyć, więc albo jakaś awaria (odpukać!!!) albo informatyk coś przestawił. Dowiemy się, jak się dzisiaj informatyk zjawi (a ma się zjawić). Póki co wlazłam z kompa szefowej (u której się otwiera! 8O ), skopiowałam co trzeba, trochę popracowałam i znów utknęłam :roll: :evil:
No nic, mam jeszcze trochę zajęć nie wymagających korzystania z komputera. Przeżyje się.
Żeby jeszcze mi się tak chciało, jak mi się nie chce :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw sty 30, 2014 11:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: żeby ci się chciało :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw sty 30, 2014 14:54 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Też potrzymam . I żeby dzionek szybko zleciał :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw sty 30, 2014 19:42 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MB&Ofelia pisze:Duża nam pokrajała miąso z kurczoczka. Ino że bez żołątków i serduszków :evil: Mówi że nie było w sklepie, ale jej nie można wierzyć. No bo przecież dzisiaj rano zapomniła nam ustawić miseczki tylko zostawiła w kuchni na blatu. i same se musiałyśmy znajdnąć amciu i po nie skakać! Wyobrażacie se coś takowego? No skądal prawdziwny, miauczę wam! A teraz to amciu bez żołątków...
Chyba czeba zamienić Dużą na lepsiejszą :evil: Albo niech ją kto zawoła do porzątku :evil:
Książniczka Ofelja niezadowolniona-z-Dużej

Ty się ciesz, że nie masz mojej Dużej. Twoja przynajmniej nie wpuszcza weta do domu
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sty 30, 2014 20:51 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:Duża nam pokrajała miąso z kurczoczka. Ino że bez żołątków i serduszków :evil: Mówi że nie było w sklepie, ale jej nie można wierzyć. No bo przecież dzisiaj rano zapomniła nam ustawić miseczki tylko zostawiła w kuchni na blatu. i same se musiałyśmy znajdnąć amciu i po nie skakać! Wyobrażacie se coś takowego? No skądal prawdziwny, miauczę wam! A teraz to amciu bez żołątków...
Chyba czeba zamienić Dużą na lepsiejszą :evil: Albo niech ją kto zawoła do porzątku :evil:

Ty się ciesz, że nie masz mojej Dużej. Twoja przynajmniej nie wpuszcza weta do domu
Inka

Ineczko. Wet to by chyba nie chciał wleść do nas do domciu. By się bojał nas dwóch kotek. Mię zwłaszcza, bo ja jezdę groźmna kota i na niego warczę i sykam okropecznie.
Książniczka Ofelja postrach-weta :twisted:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt sty 31, 2014 12:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Cześć Dziewczyny :1luvu:

u Was też tak strasznie wieje 8O

Miałam wziąć się za sprzątanie bo kudłów pełno się wala po dywanie a siedze na miau :mrgreen:
Oj tam oj tam, posprzątam później :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt sty 31, 2014 12:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Wieje. Ale w koszalińskiej normie. Czubki drzew tylko trochę wachlują. Ale chłodno, niby miało być dzisiaj +1, ale jest mniej.
Zdążyłam dzisiaj już zepsuć sobioe światło w pracy (ledwo dotknęłam przełącznika, a już poszła żarówka i zrobiło się zwarcie :? ). Na szczęście już naprawione. Robota mi idzie jak krew z nosa, mój komp dalej w naprawie, a na dodatek robi mi się jęczmień na oku.
Ale na szczęście już piąteczek! Chociaż jedna dobra wiadomość dzisiaj! :D
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt sty 31, 2014 14:26 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Wkurzyłam się na maksa! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Robimy plan urlopów. Zawsze jest problem z wigilią - gdyż albowiem w urzędach (nie wiem, czy wszystkich, ale w moim i iluśtam innych) wigilia jest normalnym dniem pracującym (7.30-15.30). Nikt nie chciałby siedzieć w wigilię - wiadomo, trzeba wszystko przygotować, niekiedy na tą wigilię dojechać. Zawsze były spory, kto będzie siedział, bo urzędu nie można zamknąć, musi być czynny i już. Dojeżdżających jest nas kilka osób, m.in. ja. Od tego roku kierowniczka wprowadza nową zasadę - kto siedział w wigilię w ubiegłym roku, ten ma wolne. kto miał wolne - pracuje. Żeby było sprawiedliwie.
No kuźwa, co za sprawiedliwość :evil: . Niby ok, ale czymś się różni siedzenie osoby, która po skończonej pracy idzie prosto do domu i zdąży jeszcze to i owo przed wigilią zrobić, od siedzenia osoby, która ma w perspektywie godzinę drogi pociągiem, a po przyjeździe ulepienie uszek i pierogów, upieczenie ciasta, zrobienie galarety rybnej... Ja nie jadę do rodziców na gotowca! Mamy podział prac i już!
Zresztą, ciekawe, jak ja po tej 15.30 dojadę do rodziców :? W sensie, czy jakieś pociągi będą jechały :? Nie mówiąc o tym, że trzeba jeszcze wpaść do domu po koty i bagaże :?
Serio, jak mnie zmuszą do siedzenia w wigilię, to ja piep..ę i rezerwuję sobie wolne we wszystkie długie weekendy! A co! Niech sobie siedzą w robocie np. w weekend majowy, a ja będę wystawiać doopsko do słońca! :twisted:
Zwykle nie brałam wolnego na długie weekendy, ale jeżeli ma być "sprawiedliwie", to niech będzie "sprawiedliwie" :twisted:

No, popisałam sobie.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt sty 31, 2014 19:16 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Nawet nie pisz ! Mnie rzucają po maszynach i nawet nie wiem ,z kim mam urlop ustalać :roll:

barbarados

Post » Pt sty 31, 2014 19:41 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Dla mnie robienie planów na urlop na początku roku to paranoja. A skąd ja mam wiedzieć co mi się i kiedy mi się zachce?
Na szczęście mam w pracy fajne dziewczyny, tzn gdybym chciała i uparła się pójść w lipcu w drugiej połowie to wiem że jak nie mają wykupionej wycieczki czy wczasów to nie będą robić problemów i pójdę sobie.
Natomiast jest problem jak jedna jest na urlopie, druga się rozchoruje i wtedy trzecia zapierdziela jak chiński motorek i szefostwa nie obchodzi jak co gdzie i kiedy , trzeba wszystko zrobić. Oczywiście opieprz jak najbardziej na miejscu że nie mamy możliwości się sklonować i być w czterech miejscach naraz :evil: .

Carmenku a może my sobie weźmiąmy urlopa. Bo to podobno fajne, siedzi się cały czas w domu. To może my dla odmiany od Dużych posiedniemy gdziesik indziej :ryk:
Lamar Kombinatur
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Pt sty 31, 2014 20:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:

Inka

Ineczko. Wet to by chyba nie chciał wleść do nas do domciu. By się bojał nas dwóch kotek. Mię zwłaszcza, bo ja jezdę groźmna kota i na niego warczę i sykam okropecznie.
Książniczka Ofelja postrach-weta :twisted:

Nasz to wchodził nawet wtedy, jak jeszcze byliśmy we trójkę z Psotem i QQ

MaryLux

Post » Sob lut 01, 2014 10:06 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Kuleszanko Carmeluńku.
Nic mję dziś nie smaczy. Wogóle jestem zniesmaczony. Ani gotowe, ani surowe, ani gotowane, zapchnołem sie chrupkami ale fukam na jedzenie. Za to gryzłbym Dużom po ręcach. Jestem niespokojny i chodzę w kółko.
Sam już się na siebie wkurzowywyuję bo bym pospał czy cuś ale muszem być niedobry.
Czy uważowowywujesz że mję to minie?
Lamar Samniewiedzącycosiędzieje.
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Sob lut 01, 2014 14:09 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Blodka pisze:Kuleszanko Carmeluńku.
Nic mję dziś nie smaczy. Wogóle jestem zniesmaczony. Ani gotowe, ani surowe, ani gotowane, zapchnołem sie chrupkami ale fukam na jedzenie. Za to gryzłbym Dużom po ręcach. Jestem niespokojny i chodzę w kółko.
Sam już się na siebie wkurzowywyuję bo bym pospał czy cuś ale muszem być niedobry.
Czy uważowowywujesz że mję to minie?
Lamar Samniewiedzącycosiędzieje.

Minie. Tylko że najpierw Cię Duża zawiezie do Doctorra, a on Ci da kuja. Po tym kuju zaśniesz, a jak się obudzisz, to będzie wszystko dobrze i na swoim miejscu.
Inka

MaryLux

Post » Sob lut 01, 2014 20:59 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Cześć Słonka :1luvu:

barbarados

Post » Sob lut 01, 2014 21:01 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Zapraszamy na wyniki łobuziaków :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

[poprzednia][następna]