Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:kropkaXL pisze:Przykro jest, jak się pisze , a nikt nie odpowiada, a tyle osób prosiło, bym załozyła nowy watek, miałam rację,że nie warto......
Warto warto, będziemy u Ciebie pisać i dopytywać się o Fantunię
mziel52 pisze:Trzeba by sprawdzić, czy kicia nie jest w ciąży. Poza tym jednak warto dać ogłoszenia o znalezieniu i porozglądać się, czy jej nikt nie szuka. Tak na wszelki wypadek. Historie kotów odnalezionych pokazują, że koty wędrują dość daleko, poza strefę ogłoszeń o nich.
iwaka pisze:Ja bym chciała mieć w mieszkaniu 4 kotki,ale niestety nie mieszkam u siebiei jestem skazana na wole męża.Wojtek obydwa koty też kocha , ale na tym się kończy
.Pozostaje mi czekać jak kupie mieszkanie za swoje (obecnie mieszkamy u jego babci), zwiększe wtedy liczbę domowników, a w tej chwili pozostaje mi dokarmianie bezdomniczków w Kętrzynie. Niestety koty u nas mają ciężkie życie, pan Burmistrz wszystkie koty uważa za wolnożyjące i nie zgadza się na powstanie schroniska
Dziewczyny z Toz-u walczą z nim , ale niestety są bez szans.
kropkaXL pisze:Luno Klaro, ale przykro jest, gdy nikt nic nawet nie napisze, to tak, jakby ktoś zaglądał przez okno i szedł dalej.
Ja codziennie rano nosze kotom i ptakom ciepłą wodę, przed wieczorem sąsiadka, której też lezy na sercu los zwierząt-wspólnie dbamy o ptaki i koty-ona daje mu karme po południu-co innego niż ja-spuszcza z okna na tacce styropianowej, bo mieszka na parterze.
Ja daję suche, polane olejem z tranem, ona karmi czymś innym-nie zaglądam czym, bo jestem wtedy w pracy jeszcze.
W każdym razie rano, jak ide z karmą i wodą, to karma jeszcze jest, ale i tak sypię, bo inne koty sa głodne i muszą najeść się do syta.
ASK@ pisze:trafiłam i ja na Fancię
Spilett pisze:Widzisz, dzięki Tobie kociaki mogą przetrwać zimę, a może potem ktoś je adoptuje? Uratowałaś Fantę i na pewno znajdziesz jej super domek
kropkaXL pisze:ASK@ pisze:trafiłam i ja na Fancię
Asia!![]()
Spilett pisze:Widzisz, dzięki Tobie kociaki mogą przetrwać zimę, a może potem ktoś je adoptuje? Uratowałaś Fantę i na pewno znajdziesz jej super domek
Kochana-one są totalnie dzikie![]()
![]()
, wszystkie, które nie są, staram się wyłapywać i szukac im domów.
A Fantik jest unikatowa, taką samą kotke ma moje była wetka, która wyjechała-Santę znalazła przy lecznicy, w której pracowała-tez taka "wężowa skórka"
kropkaXL pisze:Moja wetka kiedys z pretensją mnie zapytała-Oooo!-pani do mnie przyszła?-a juz myslałam,że pani wszystko wie?
...
zabers pisze:kropkaXL pisze:Moja wetka kiedys z pretensją mnie zapytała-Oooo!-pani do mnie przyszła?-a juz myslałam,że pani wszystko wie?
...
Szkoda, że na mnie nie trafiła. Skutecznie bym przypomniała jak uczciwie się zarabia na swój ZUS![]()
zabers-zła kobieta
alab108 pisze:Wetka do której chodziłam jakiś czas z Gają, przyniosła mi książkę, żebym sobie doczytała![]()
Miała dosyć moich pytań?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości