Moderator: Moderatorzy
Agneska pisze: W psiej hierarchii im blizej ktos spi przywodcy stada, tym wyzszy status w stadzie.
Mania2 pisze:Kiedy posłuchała polecenia i w nim wytrwała, podeszłam, żeby ją pochwalić - wyłożyła się brzuchem do góry - to u psów zdaje się oznaka podporządkowania się ?
Muszę uważać, żeby mi władza nie uderzyła do głowy!
A Sojka Ogłoszenie nr: 2014/144 1 stycznia zaginęła nam 2 letnia suczka. czarna podpalana, z czerwoną obróżką (chociaż mogła ją zgubić) proszę o kontakt każdego kto może coś wiedzieć moge wyslac zdjecie jesli ktoś podejrzewa że ją widział lub znalazł
kontakt: 504247408/a.sojka@o2.pl
data dodania: 13-01-2014
Władysław Zalewski Ogłoszenie nr: 2014/146 Zaginęła 2-letnia suczka miesziec, podpalana, łapy jasnobrązowe. Wys. ok. 60 cm, dł. ok. 80 cm. Charakterystyczne szpiczaste, stojące uszy. Wabi się Perła.Wyszła z podwórka na Żeraniu 4 stycznia.
kontakt: 509448301
data dodania: 13-01-2014
kategoria: zgubiłem data dodania: 02.01.2014 Michał Wyszogrodzki tel. 519184727
29 grudnia ok godz 20-21 uciakła mi 2 letnia sunia z terenu posesji, przy ul. Oleńki, Marki k. Warszawy. Wabi się RIKO. Skundlony owczarek niemiecki, czarny podpalany. Waga z 15-20 kg i sięga tak do kolan. Nieufna do obcych osób. Brak obroży i znaków szczególnych. Bardzo grzeczna i mądra.
Szalony Kot pisze:Piesy bardzo fajne są, serioa o tymczas dla psa łatwo nie jest. Dużo trudniej niż dla kota.
Tym bardziej, że ona na starszą wygląda, do tego dość duży pies i ciemny... no, nie rokuję jej łatwej i szybkiej adopcji, po prostu
piotr568 pisze:Mania, musisz przerobić łazienkę na hotelowy boks dla pieska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości