Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 27, 2014 20:23 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - foty

Lamar. Ofelku po firanku nie skaka bo miauczy że jezd na to za duża kota. Ja też nie skakam ale troszku łapię łapciami za firanku. Ale ino troszku. Ale za to skakam po kfietniku, a Duzia mówi, że spadnę bo już mam za duzią dupinkę :oops: :evil:
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon sty 27, 2014 20:30 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - foty

Ciornu Carmenku :1luvu:
A Ty to bardzo grzeczna jezdeś. Bo ja to ómarnąłem już 4 kwiatki na parapecie Dużej. Takie palmy i ja po nich skakałem bo bawiłem się w szympansu.
Podobno jeszcze jestem lekki i mały więc mam w planie jak jutro Duża mi ucieknie do pracy, zemścić się i będę wisiał i robił dziury w firanku.
I ona ma w łazience na lustrze takie patyczki którymi sobie grzebie w uszach, ja dziś skoknąłem na to rustro i wywrócnąłem wszystkie patyczki i się nimi bawiłem jak jej nie było. Ona przyjszła z pracy ale po mnie nie krzyczała tylko grzecznie pozbierała i mnie tuliła bo podobno się stęskniła :ryk:
W ogóle to chciałbym się z Wami pobawić .
Lamar Tysz Czorny.
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Pon sty 27, 2014 21:06 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - foty

Lamałku. Bo kfiotki są gupie i nie umią się bawić z kotkiem ino spadają i kotek czasami też spada. Ja się wolę bawiać z Ofelku niż z kfiotkami. I z tobą bym się też pobawiała
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon sty 27, 2014 22:07 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - foty

Carmenku ale Ty mieszkasz blisko nadmorza a ja tak daleko bo na Ciornym Ślunsku i jak my się pobawiamy, to przecież się można załamać no :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Wto sty 28, 2014 11:33 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - foty

Blodka pisze:Carmenku ale Ty mieszkasz blisko nadmorza a ja tak daleko bo na Ciornym Ślunsku i jak my się pobawiamy, to przecież się można załamać no :ryk:

Lamałku. Przyjeć do mię w odwiedziny, to się pobawiamy. Ino czeba Ofelu wysłać na urlopa, bo będzie sykała i nie da nam się bawiać.
Mała Ciorna Carmen kombinowująca
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 28, 2014 18:40 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - foty

Ceść Kolezanecki kochaniutkie :1luvu:

a wiecie co 8O a ja to dzisiaj ze stołu w kuchni spadłam :placz: a później jak posłam do łazienki i chciałam skocyć z ubikacji do zlewu to tes spadłam :placz:

pospadana Kokusia :placz:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro sty 29, 2014 11:14 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - foty

agusialublin pisze:Ceść Kolezanecki kochaniutkie :1luvu:

a wiecie co 8O a ja to dzisiaj ze stołu w kuchni spadłam :placz: a później jak posłam do łazienki i chciałam skocyć z ubikacji do zlewu to tes spadłam :placz:

pospadana Kokusia :placz:

Koko! Nie potukłaś się? Boli cię cosik? :strach: :( To ja już szypciutko tuptam do cię, wylizam co boczki i ogonka!
Mała Ciorna Carmen okropecznie-zmartwiona
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro sty 29, 2014 11:17 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Pod dwoma kotami Duża spać próbuje.
Nie bardzo jej idzie: tu gniecie, tu kłuje.
Jedno kocie ciałko dupinkę uciska,
drugie resztki tlenu z płuc Dużej wyciska.

Tak spałam ostatniej nocy.

Ledwo się położyłam do wyrka, przytuptała Mała Czarna. Mru mru, deptu deptu, walnęła się na moją dupinkę i śpi. Dwie minuty póxniej przylazła Ofelia. Stoi, patrzy - najlepsza miejscówka już zajęta. No to trzeba Czarnidełko z tej miejscówki "wylizać". Wlazła na moje plecy, podeszła do małej Czarnej i liże ją po łepetynce. Liże, liże, liże... A Czarnidełko najwyraźniej doszło do wniosku, że dobra miejscówka warta jest odrobiny cierpienia, i ani drgnie. Ofelia widzi, że nic nie wskóra. Trzeba znaleźć inne miejsce do spania. Najlepiej blisko, coby się nie nachodzić. A najbliżej były moje plecy. No to uwaliła mi się na plecach.
Nie powiem, ciepło było. Ale moje płuca wołały: RATUNKU!!! Trudno nam oddychać!!!

To była ciężka noc. Ciężka dosłownie :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro sty 29, 2014 17:57 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MB&Ofelia pisze:Pod dwoma kotami Duża spać próbuje.
Nie bardzo jej idzie: tu gniecie, tu kłuje.
Jedno kocie ciałko dupinkę uciska,
drugie resztki tlenu z płuc Dużej wyciska.

Tak spałam ostatniej nocy.

Ledwo się położyłam do wyrka, przytuptała Mała Czarna. Mru mru, deptu deptu, walnęła się na moją dupinkę i śpi. Dwie minuty póxniej przylazła Ofelia. Stoi, patrzy - najlepsza miejscówka już zajęta. No to trzeba Czarnidełko z tej miejscówki "wylizać". Wlazła na moje plecy, podeszła do małej Czarnej i liże ją po łepetynce. Liże, liże, liże... A Czarnidełko najwyraźniej doszło do wniosku, że dobra miejscówka warta jest odrobiny cierpienia, i ani drgnie. Ofelia widzi, że nic nie wskóra. Trzeba znaleźć inne miejsce do spania. Najlepiej blisko, coby się nie nachodzić. A najbliżej były moje plecy. No to uwaliła mi się na plecach.
Nie powiem, ciepło było. Ale moje płuca wołały: RATUNKU!!! Trudno nam oddychać!!!

To była ciężka noc. Ciężka dosłownie :roll:

MB uwielbiam Twoje opowiastki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Głaski dla panienek i zapraszamy do głosowania :)
viewtopic.php?f=20&t=159528&start=150

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro sty 29, 2014 21:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Duża nam pokrajała miąso z kurczoczka. Ino że bez żołątków i serduszków :evil: Mówi że nie było w sklepie, ale jej nie można wierzyć. No bo przecież dzisiaj rano zapomniła nam ustawić miseczki tylko zostawiła w kuchni na blatu. i same se musiałyśmy znajdnąć amciu i po nie skakać! Wyobrażacie se coś takowego? No skądal prawdziwny, miauczę wam! A teraz to amciu bez żołątków...
Chyba czeba zamienić Dużą na lepsiejszą :evil: Albo niech ją kto zawoła do porzątku :evil:
Książniczka Ofelja niezadowolniona-z-Dużej
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro sty 29, 2014 23:40 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

MB , pewnie w takich chwilach też się cieszysz , ze to nie są np , dorodne sybiraki :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw sty 30, 2014 9:42 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

barbarados pisze:MB , pewnie w takich chwilach też się cieszysz , że to nie są np , dorodne sybiraki :mrgreen:

Hmmm, dwa sybiraki na moim ciałku... :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
Chyba bym już nie wstała! :strach:

Miejscówka na moich plecach stała się popularna. Dzisiejszej nocy ulokowała się Mała Czarna. Na szczęście, o ile Ofelia przygniotła płucka, o tyle Czarnidełko zaszczyciło swym słodkim ciężarem lędźwiową i krzyżową część kręgosłupa. mogłam swobodnie oddychać! Co za ulga...
Ofelia za to zajęła prawie całą poduszkę :?

A ja tęsknię za moim służbowym komputerkiem!!! :crying: :placz: Biedaczek poszedł na diagnostykę i terapię :( Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, dostanę go w poniedziałek. Dopiero. Na razie gościnnie korzystam z kompa koleżanki. I klnę, bo głupi komp nie wiedzieć czemu nie chce mi otworzyć tego, co jest mi niezbędne do pracy :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw sty 30, 2014 11:02 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-pod dwoma ko

Cześć!
A jak sobie z nim radziła koleżanka?
Nie potrzebowała tego co ty do pracy?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]