Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Milusiński ma cuuuudne oczyska, piękne dzieła kotinko. A co robi Cymuś? Pomaga?
Kotina pisze:shira3 pisze:Milusiński ma cuuuudne oczyska, piękne dzieła kotinko. A co robi Cymuś? Pomaga?
Dzięki Shirko![]()
Cymuś jak to Cymuś .... najwięcej śpi, potem je, potem znowu śpi i raz-dwa razy dziennie dopomina się - waląc z byka łepkiem - o mizianki![]()
Cały czas bardzo dba o to by nie zrzucić ani deko swojej wagi![]()
Dla Cioteczki Shirki .... trzeci kolor biały, prawie biały![]()
idem, krocem Ciociu do Ciebie ...
pozuję do fotki ... co z tego że pod stołem
Kotina pisze:Zaczęłam szukać dla nas mieszkanka gdzieś pod Warszawą, której mamy z TZ zdecydowanie dość.
Fituś i jego groźna mina![]()
![]()
shira3 pisze:Kotina pisze:shira3 pisze:Milusiński ma cuuuudne oczyska, piękne dzieła kotinko. A co robi Cymuś? Pomaga?
Dzięki Shirko![]()
Cymuś jak to Cymuś .... najwięcej śpi, potem je, potem znowu śpi i raz-dwa razy dziennie dopomina się - waląc z byka łepkiem - o mizianki![]()
Cały czas bardzo dba o to by nie zrzucić ani deko swojej wagi![]()
Dla Cioteczki Shirki .... trzeci kolor biały, prawie biały![]()
idem, krocem Ciociu do Ciebie ...
pozuję do fotki ... co z tego że pod stołem
Do zamiziania słodziakJeny, jak ja kocham takie duże koteczki, i żeby ciałka miały, i nochalek spory i łapki....o, łapki....nie widziałam Cymusiowych paluszków
Jak to się mogło stać?
![]()
Kotina pisze:Cioteczki kochane![]()
![]()
...Zaczęłam szukać dla nas mieszkanka gdzieś pod Warszawą, której mamy z TZ zdecydowanie dość.
Czynsz parę razy w roku nam podnoszą (720.- na dzień dzisiejszy)![]()
Mieszkanie na takim blokowisku ma dla nas - emerytów - więcej minusów niż plusów
Mam zajęcie na najbliższe miesiące .....![]()
shira3 pisze:Jak ja to rozumiem.... my co prawda z niedużego miasteczka, ale wyniesliśmy się prawie na wieś. Nie dla nas było 4 piętroI uwięzienie w bloku. teraz, pomimo, że jeszcze nie jestesmy do końca urządzeniu czuję się szczęśliwa i wiecznie jak na wakacjach
Trzymam kciuki, żeby wam się udało
![]()
.
Miraclle pisze:Mogę porwać Tysiaczka ?Zwrócę kiedyś, chyba
![]()
Z resztą mogę porwać wszystkie ?będemmmm zachłanna
![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Kotina pisze:Cioteczki kochane![]()
![]()
...Zaczęłam szukać dla nas mieszkanka gdzieś pod Warszawą, której mamy z TZ zdecydowanie dość.
Czynsz parę razy w roku nam podnoszą (720.- na dzień dzisiejszy)![]()
Mieszkanie na takim blokowisku ma dla nas - emerytów - więcej minusów niż plusów
Mam zajęcie na najbliższe miesiące .....
shira3 pisze:Jak ja to rozumiem.... my co prawda z niedużego miasteczka, ale wyniesliśmy się prawie na wieś. Nie dla nas było 4 piętroI uwięzienie w bloku. teraz, pomimo, że jeszcze nie jestesmy do końca urządzeniu czuję się szczęśliwa i wiecznie jak na wakacjach
Trzymam kciuki, żeby wam się udało
![]()
.
Też mieszkaliśmy w bloku....i wcale nie zamierzałam się z niego wyprowadzać:)
Wychowałam się w kamienicy na starówce, więc dobrze mi było w bloku...
Mieliśmy fajnych sąsiadów, ale TŻ się upierał, wychowany w domku, w bloku się męczył...w końcu się wyprowadziliśmy do domu z ogrodem....dzisiaj nie wróciłabym do bloków, chociaż mam do nich sentyment:)
I jak Shirka pisze...żyje się jak na wakacjach![]()
Elu, czy macie już sprecyzowane plany?
Chcecie mieszkanko czy domek?
Też będę trzymała dużo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A może tak, nie pod Warszawę tylko bliżej morza![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: erinn26 i 44 gości