Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 25, 2014 15:24 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

W końcu udało mi się zgrać z telefonu - fota sprzed tygodnia, czyli po 4 dniach od zawiezienia do ds.

Szamil w pościeli :D

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 26, 2014 11:53 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

czytam z zapartym tchem :lol: duzy szacun za to co robisz :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Justinna

Od: Sob mar 13, 2010 19:50

Post » Nie sty 26, 2014 15:17 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

:D witamy, witamy :1luvu:
za kciuki dziękujemy. A napisać zawsze można np. że Szamil jest piękny :ryk: :ryk: :ryk:

No żart.

W każdym razie codziennie mam dwa telefony: jeden o Toyotkę, a drugi o Nissanka. To jest niesamowite, naprawdę. Wprawdzie na jedynaki, albo pytanie w stylu: czy Nissan był bardzo katowany? 8O 8O 8O , ale wierzę, ze jak jest ruch to się znajdzie ta oczekiwana perełka. To znaczy dwie perełki. A nawet trzy perełki. No moze więcej perełek, wtedy jakis inny forumowicz pojdzie do domku.

Zmykam "do konia" :mrgreen: a potem do futerek. :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sty 29, 2014 0:38 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

Kangulek nasz kochany od poniedziałkowego południa w domku :D :piwa: :piwa: :piwa:
Dzielna dziewczynka, pozwiedzała mieszkanie chyba kilkadziesiąt razy obiegając pokój , sypialnie, przedpokój i kuchnię, po kilku godzinach zrobiła siku do kuwetki. Rezydent Julek, dwa razy większy i cięższy od niej, najpierw był w szoku, a potem po przemyśleniu sprawy zaporagnął się jak najszybciej, natychmiast z Kangusią zaprzyjaźnić i stara się o jej względy natarczywie i trohę nawet w nahalny sposób. Dlatego gdy się do niej zbliża ona warczy na niego :roll: Ale dzisiaj pozwoliła mu bliżej siebie podejść. Mam nadzieje, że będzie dobrze, ze ona się do niego przekona.
Kotunia po przespanej nocy ulokowała się dzisiaj rano w łózku dużych pod kołdrą :D Popołudniu bawił się wędką, rano też piłeczką w tunelu. No i w końcu zaczęła jeść od szyneczki drobiowej serwowanej z ręki :D Potem podjadła trochę suchej karmy.
Jest naprawdę dzielna i fantastycznie się odnajduje, przeciez minęła zaledwie doba. Oby tylko polubiła Julka.... :roll: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro sty 29, 2014 6:09 Re: Wawa-2 kociaki..KANGUSIA W DS! Czekamy na kolejne domy.

super wieści :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro sty 29, 2014 8:51 Re: Wawa-2 kociaki..KANGUSIA W DS! Czekamy na kolejne domy.

super! :piwa:
niech się Kangusi szczęści w nowym domu!
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro sty 29, 2014 9:00 Re: Wawa-2 kociaki..KANGUSIA W DS! Czekamy na kolejne domy.

:1luvu: :1luvu: Jeep, Kangusia - cudnie, bardzo się cieszę.
Toyotka i Nissanek też za chwilkę znajdą swoje domki. Mocne kciuki trzymam :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Śro sty 29, 2014 10:51 Re: Wawa-2 kociaki..KANGUSIA W DS! Czekamy na kolejne domy.

Ależ się cieszę :ok: :ok: :ok: oby dwa pozostałe nie przeżyły tego zbyt boleśnie, w końcu Nissanek chyba był bardziej związany z Kangusią :oops: ale wierzę, że wkrótce i on znajdzie domek, no i Toyotka też :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 29, 2014 11:06 Re: Wawa-2 kociaki..KANGUSIA W DS! Czekamy na kolejne domy.

Szalony Kot pisze:Ależ się cieszę :ok: :ok: :ok: oby dwa pozostałe nie przeżyły tego zbyt boleśnie, w końcu Nissanek chyba był bardziej związany z Kangusią :oops: ale wierzę, że wkrótce i on znajdzie domek, no i Toyotka też :ok:

No właśnie Nissanek trochę biedny, zaczepia Toyotkę do ganiania, ale ona nie bardzo chce.
Na szczęście jest zabawa jego ukochaną wędką z pawim piorem.. Uwielbia ją, tak sie wtedy fajnie rozluźnia, jest beztroski, radosny, przebiera łapkami, brzunio do całowania pokazuje... aż trudno uwierzyć, ze taki niedotykalski, szkoda.
Ale nie tracę nadziei, bedziemy dalej pracować. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro sty 29, 2014 11:24 Re: Wawa-2 kociaki..KANGUSIA W DS! Czekamy na kolejne domy.

Nissanek musi iść w pakiecie z wędką ;-)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro sty 29, 2014 11:51 Re: Wawa-2 kociaki..KANGUSIA W DS! Czekamy na kolejne domy.

mamaGiny pisze:Nissanek musi iść w pakiecie z wędką ;-)

... kulkami, zabawką do wytaczania karmy, piórkiem na patyku, piszczącą myszką, piłeczkami.... itd. itp.

Jak zawożę kota do adopcji to oprócz transporterka są 3 torby wyprawki. :oops: :oops: :oops:

Marzenia11

Post » Śro sty 29, 2014 18:28 Re: Wawa-2 kociaki..KANGUSIA W DS! Czekamy na kolejne domy.

Marzenia z ciebie prawdziwa kocia mama.. 8) ciesze sie ze drugi maluch znalazl domek..trzymam kciuki za pozostale..i sa piekne..myslalam ze to takie oczywiste ze nie trzeba pisac :lol: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek

Justinna

Od: Sob mar 13, 2010 19:50

Post » Śro sty 29, 2014 21:49 Re: Wawa-2 kociaki..KANGUSIA W DS! Czekamy na kolejne domy.

Brawo Kangusia :ok: :1luvu:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro sty 29, 2014 23:22 Re: Wawa-2 kociaki..KANGUSIA W DS! Czekamy na kolejne domy.

Jestem na maksa zapchana róznymi rzeczami i nie nadążam pisać.
Jeszcze dzisiaj rano miałam taką obawę, ze moze za szybko ujawniłam tę dobrą nowinę a Kangusia Wiórka :D :1luvu: wytnie jakiś numer i np. nadgryzie Julka i wróci z adopcji. Ale w dzien dostałam fotę i wiadomosć, ze się razem przeganiają (jeszcze nie do końca zabawowo, ale jest już postęp), kuwetkowo już w pełni ok, "za to Kangusia zwana teraz Wiórką okazała się wielkim miziakiem i mruczy jak traktor :) ". Ciągle z jedzeniem na bakier, zjada tylko szynkę i to z ręki. I ze pani ciągle czeka aż się koty dotrą. Potem dostałam smsa, ze oboje śpią w sypialni, jedno na komodzie, a drugiew na szafce. Natomiast wieczorem przyszedł taki sms (już po 22ej, ale było warto :D ):
Wyszliśmy z domu, wracamy po 3 godzinach a tu dwa kotki się miziają i przytulają :) i zjadła wreszcie mokre!

No i git :D :piwa: :piwa: :piwa:

A o Szamisiu to tak jak zwykle , czyli : U nas ok, kotom najlepiej galopuje się między 4 qa 6 rano, więc jest czadowo :) Szamiś jest cudny :)

I git. :D :piwa: :piwa: :piwa:

Nissanek i Toyotka czekają. Biedni są, tak pusto w mieszkaniu... a ja dzisiaj byłam u nich jedynie troszeńkę ponad godzinę :roll:

Marzenia11

[poprzednia][następna]