Pancia znowu w droge, to pies znowu na wycieczke do cioci Jopop i wujka Spienia.

W hotelowych pokojach mozna zamowic sniadanie czy dodatkowy koc. Ale dlaczego nigdzie nie ma uslugi kota na noc? Jak tu spac?...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nie da się. Nie potrafiłam spać u córek, kiedy udało mi się wpaść do nich na chwilę w zeszłym roku. Ale przyszło mi raz nocować w Łodzi u kociarzy... Ach... Wyspałam się... jak w domuAgneska pisze:Jako specjalistka od wpadania w panike, zawsze sprawdzam czy te spiace jak zabite, oddychaja tak jak powinny.A one patrza na mnie zdziwionym wzrokiem, czego sie czepiam spokojnych kotkow, no...
Pancia znowu w droge, to pies znowu na wycieczke do cioci Jopop i wujka Spienia.Wujek nawet w niedzielny poranek pracowicie sciezke odsniezyl, co by psy mialy jak do domu trafic.
W hotelowych pokojach mozna zamowic sniadanie czy dodatkowy koc. Ale dlaczego nigdzie nie ma uslugi kota na noc? Jak tu spac?...
Agneska pisze:Jako specjalistka od wpadania w panike, zawsze sprawdzam czy te spiace jak zabite, oddychaja tak jak powinny.A one patrza na mnie zdziwionym wzrokiem, czego sie czepiam spokojnych kotkow, no...
![]()
Agneska pisze:Ale dlaczego nigdzie nie ma uslugi kota na noc? Jak tu spac?...
Hania66 pisze:Niektórym od tych światowych podróży to się w głowach przewraca, wiosny się zachciewa
Witaj w domu
Agneska pisze:(...) Zenobcia nawet raz udało mi się głasnąć po nosie w zeszłym tygodniu, nie wiem kto był w większym szoku - on czy ja.![]()
(...)
Afatima pisze:Agneska pisze:(...) Zenobcia nawet raz udało mi się głasnąć po nosie w zeszłym tygodniu, nie wiem kto był w większym szoku - on czy ja.![]()
(...)
Zenobcio dawał mi się głaskać po nosie tylko i wyłącznie PRZED jedzeniem. Nawet mrużył oczka czasem przez te trzy sekundy. Po jedzeniu zawsze dostawałam łapą, bez agresji i pazurów, ale stanowczo.
Wczoraj, kiedy kucałam nasypując chrupek Luśce z nasypu, zostałam przez nią zaatakowana z boku, wskoczyła mi na kolana i zaczęła całować. Potem chodziłam w kółko z kotem na rączkach, bo nie chciała zejść. Taka dzika kota kolejowa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 94 gości