magdar77 pisze:8O To nie może być Zbój!
Podmieniliście kota!
Nie , to Boniedydy poszturchała go kijkiem i tak mu się porobiło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:8O To nie może być Zbój!
Podmieniliście kota!
kuba.kaczor13 pisze: Nie , to Boniedydy poszturchała go kijkiem i tak mu się porobiło![]()
![]()
MissJoas pisze:kuba.kaczor13 pisze: Nie , to Boniedydy poszturchała go kijkiem i tak mu się porobiło![]()
![]()
Coś w tym chyba jest, ten kot w szpitalu, był nie tyle przestraszony, co agresywny. Jak się chciało mu wysprzątać w klatce, to trzeba się było od niego odgrodzić kuwetą! Cuda,cuda!!! Boniedydy ma rękę do trudnych przypadkówAle padłam dziś jak ją zobaczyłam wchodzącą do pokoju Zbójowego z wieszakiem w ręku
boniedydy pisze:MałgosiaZ pisze:Już wczoraj widziałam jedną akcję z Lucky Zbójem.
A cóż to Zbój wczoraj zdziałał
MałgosiaZ pisze:A tak w ogóle to pilnie potrzebujemy dobrego "kociego fryzjera".
Chętnych poproszę o zgłaszanie się do mnie lub Revontulet .
Revontulet pisze:Czy ktoś ma ciepłe kubraczki/ubranka dla kotów? Trzeba będzie w coś ubrać golasy po ogoleniu.
Revontulet pisze:8O Behemot?
MałgosiaZ pisze:Akne robi ogrom pracy z allegro.
Dziadek zbierał zbierał i raptem jakiś przestój się zrobił .Muszę go pogonić do roboty , bo żarty jak nie wiem co. I niech tak zostanie
.
Behemot przystojny jak zawsze![]()
Szydełka w garść- dziergamy kubraczki
królik dags pisze:Holy Molly, własnym oczom nie wierzę![]()
![]()
![]()
Bonnie, jak Ci tak świetnie idzie z tak ciężkimi przypadkami, może pomogłabyś mi oswoić moje zwierzęta? ostatnio Claude znalazł sobie miejscówkę na wysokości mojej twarzy, 5 cm od toalety, i trochę mnie stresuje
MałgosiaZ pisze:Akne robi ogrom pracy z allegro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 160 gości