bÓrasku,ja CIę ....a nieee nic nic

pluszowy krówek

ajajajaj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:
bÓrasku,ja CIę ....a nieee nic nic![]()
pluszowy krówek![]()
![]()
![]()
ajajajaj![]()
![]()
Miraclle pisze:Brykający burasek
Miraclle pisze:Krówek obserwator
Myszolandia pisze:bÓrasku,ja CIę ....a nieee nic nic![]()
pluszowy krówek![]()
![]()
![]()
ajajajaj![]()
![]()
shira3 pisze:He he he doooobre kochane chłopaki a już bura mordula wymiata miną
Kotina pisze:
Jakie śliczne Tofiś ma skarpety, a jakie czyściutki bielutkie
Kotina pisze:
Uwielbiam to kubusiowe spojrzenie .... lekko zezujące![]()
halinka1403 pisze:Sliczne foty,ślicznych kiciusiów![]()
Witaj Basiu
Miraclle pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie można lepiej określić Kubusia![]()
Z niego właśnie taki pluszak biało - czarny. Chciało by się go tak przytulić i wytarmosić. Tylko to nie jest łagodny kociak i takie zapędy grożą podrapaniem lub pogryzieniem przez wkurzoną Krówkę.
Miętosić kotecka można tylko wtedy kiedy on ma na to ochotę
Myszolandia pisze:osz kurka,jaka to wyższa kotolencja z tego pluszaka ,no no ,a minka taka, weź mnie wytarmoś,ale zmyłe robi,hmmmmmm
hej Gromadko![]()
![]()
Miraclle pisze:Myszolandia pisze:osz kurka,jaka to wyższa kotolencja z tego pluszaka ,no no ,a minka taka, weź mnie wytarmoś,ale zmyłe robi,hmmmmmm
hej Gromadko![]()
![]()
Pozory mylą![]()
Kubuś od małego charakterny, Moje nogi i ręce ehhhh przez pierwsze dwa lata wyglądałam jakbym się cięła![]()
Nie powiem wiele razy dotkliwie mnie podrapał, krew się lała.
Z wiekiem zrobił się spokojniejszy, ale dalej gdy coś idzie nie po jego myśli, lub ktoś próbuje mu dokuczyć potrafi zaatakować.
Oczywiście tylko mnie i moją mamę. To chyba kwestia zaufania, nam ufa i wie, że krzywda mu się niestanie po takim ataku.
Lubi leżeć mi na kolanach, barankuje, grucha. Gdy wracam do domu gada i szybko biegnie z ogonkiem w górze, ociera się.
Kochany z niego kotek, ale ma charakter i trzeba uważać![]()
Dobrze, że trafił do mnie, nie każdy sobie pozwoli na takie zapędy u kota. Kocham go bezgranicznie, zostanie mi po nim kilka pamiątek na nodze i ręce![]()
Witaj Sylwuniu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości