Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 26, 2014 12:08 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu jaka cudna Zdzirka :1luvu: i reszta też :1luvu:
Biedne te Kociaki co nie mają domków :( wczoraj jak chodziłyśmy po domach to jedna z lokatorek mówiła, że w ubiegłym tygodniu przed naszym blokiem konał mały Kociak, zadzwoniła do ochrony (bo ona jest strasznie uczulona na Koty, nawet szukała takiego mieszkania gdzie nie było nigdy kotów, i pół roku temu sprowadziła się do nas) a ochroniarz (ten buc co został) na to że to nie jego sprawa (jakby na mnie trafił to chyba bym go rozniosła, w końcu zadzwoniła do straży miejskiej, przyjechali ale Kocina się gdzieś oddaliła, nie mogli jej znaleźć, a to był ponoć jakiś mały Kociak, aż się boję myśleć co z nim :cry:
myślę, co tu zrobić, żeby na wiosnę ograniczyć rozmnażanie, trzeba będzie jakoś wyłapać te Koty które nie były kastrowane i sterylizowane i zrobić to, tylko jak je złapać jak są dzikie i kto je złapie, gdyby tego pana z ochrony przywrócili do pracy, to może jakimś cudem by wyłapał, chociaż on ma takie miękkie serce, że każde łapanie odchorowywał, ale może jakbyśmy go wybronili to stałby się silniejszy :) on mówi, że tak naprawdę to nie musiał pracować bo ma emeryturę, ale przychodził tu ze względu na miłość do Kotów. Dzisiaj ruszamy ponownie zbierać podpisy, jutro wysyłam pismo do Spółdzielni i zobaczymy co z tego będzie.
P.S. zakupiłam karmę dla psiaków i jak podczas chodzenia po mieszkaniach z drzwi wyskakuje piesek to dostaje nagrodę :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie sty 26, 2014 15:45 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Elu jesteś wspaniałą osobą :1luvu:

oby wam się udało :ok:

cześć Basieńko :D

WiolaW dziękuję :1luvu:
Niestety Bafinka Mufinka ma wywichniętą rzepkę lewej nóżki 2 stopnia ,prawej 1 stopnia. ,jesteśmy o krok od operacji :cry: jeżeli mimo brania leków znów zacznie kuleć nie ma na co czekać :cry:
Musi jeść Cani vitin z glukozaminą .Kupiony.
Cieszyłam się że ten wet .jest na dyżurze więc mniej zapłacę ,myliłam się za macanie i rozmowę zapłaciłam 70 zł :evil: kuźwa noooooooooo :evil:
gdybym wiedziała to czekała bym do wtorku ,we wtorek będzie u nas we Włochach i bez jazdy ,zawracania komuś tyłka ,była bym przyjęta od razu i za te same pieniądze :evil:
Jedyna pozytywna rzecz że kupiłam tam dużo karmy dla Zdziroszki bo były dwupaki po 20 zeta :D
Oczywiście wykorzystałam też Wiolę :oops:

Było sporo kotów ale więcej psów :roll: nawet był malutki maltańczyk za wcześnie zabrany od mamy i piesek w kurtce ,czapce i butach :mrgreen:
U dzikusków byłam ,dałam ciepłego kuraka i rosołku ,jeden maluch natychmiast rzucił się ,drugi obserwował ,mama przybiegła ,powąchała i odeszła :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sty 26, 2014 15:48 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

U dzikusków byłam ,dałam ciepłego kuraka i rosołku ,jeden maluch natychmiast rzucił się ,drugi obserwował ,mama przybiegła ,powąchała i odeszła :roll:[/quote]

taka wybredna?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sty 26, 2014 15:53 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

nie sądzę :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sty 26, 2014 16:21 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
:mrgreen:

Zdzireczka podobna do mojej Lunki nie tylko "zewnętrznie" moja też nie je:)
Ale to maleństwo, ty wiesz Dorotko....ścinęło mnie w gardle....
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie sty 26, 2014 16:27 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

wiem Zuza :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sty 26, 2014 17:02 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Piękne ,zadbane zwierzątka :1luvu:
Dorciu ,uwielbiam oglądać Twoją gromadkę,są takie wychuchane,wypieszczone,zadbane,nie muszę nawet widzieć na żywo ( daleko jednak...) żeby to stwierdzić
Miłęgo reszty dzionka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 26, 2014 17:14 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Myszolandia pisze:Piękne ,zadbane zwierzątka :1luvu:
Dorciu ,uwielbiam oglądać Twoją gromadkę,są takie wychuchane,wypieszczone,zadbane,nie muszę nawet widzieć na żywo ( daleko jednak...) żeby to stwierdzić

dziękuję :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sty 26, 2014 17:18 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Myszolandia pisze:Piękne ,zadbane zwierzątka :1luvu:

byłem ,widziałem, zaświadczę .Dorcine footra najpiękniejsiejsze na świecie :D :D :D
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie sty 26, 2014 17:25 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

noooooooooooooooooooo Kuba ,za plusowałeś że hej :D :piwa:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sty 26, 2014 17:58 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

niebawem umówimy się na odbiór przesyłki dla Paluszków to wpadnę i nacieszę się ich widokiem na żywo :D :D :D
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie sty 26, 2014 17:59 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

ok :D
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sty 26, 2014 18:00 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

na paluszkowym wątku 2 filmiki ze schronu są 8)
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie sty 26, 2014 18:34 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

byłam ,widziałam i jak widać i ze Zbója można zrobić kota :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sty 26, 2014 22:18 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Cześć kochana :1luvu: :1luvu:
Foty :love:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]