Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
piotr568 pisze:FBI, CIA, CBA, CBŚ, NSA, FSB, ASK, itd .....
ASK@ pisze:piotr568 pisze:FBI, CIA, CBA, CBŚ, NSA, FSB, ASK, itd .....
JajajajDoborowe towarzystwo .
Odpowiedzialne min za lanie po kątach i opóźnienia pociągów.
ASK@ pisze:Usłyszałam dziś coś dziwnego. Szło o Chipa ,który nie pójdzie na swoje jako jedynak. Pani ostrym tonem oznajmiła ,że ona nie rozumie. Niczego nie rozumie. Ona ma słuszne podejrzenia, że agencje snują jakiś spisekBo gdzie nie zadzwoni to słyszy ,że kot jako jedynak nie zostanie wydany. Grzecznie zapytałam o jakie agencje chodzi bom ciekawa mocno . Czy to jakiś międzynarodowy spisek jest.
Ale nie wdawałam się w dyskusje i nie dałam się wciągnąć w światowe gierki
Za głupia jestem
by w politykę się bawić.
Alienor pisze:ASK@ pisze:Usłyszałam dziś coś dziwnego. Szło o Chipa ,który nie pójdzie na swoje jako jedynak. Pani ostrym tonem oznajmiła ,że ona nie rozumie. Niczego nie rozumie. Ona ma słuszne podejrzenia, że agencje snują jakiś spisekBo gdzie nie zadzwoni to słyszy ,że kot jako jedynak nie zostanie wydany. Grzecznie zapytałam o jakie agencje chodzi bom ciekawa mocno . Czy to jakiś międzynarodowy spisek jest.
Ale nie wdawałam się w dyskusje i nie dałam się wciągnąć w światowe gierki
Za głupia jestem
by w politykę się bawić.
Mam do wydania jedynaka, a nawet może dwa - jeden 3+ lata, druga 10+, 3 łapki i brak zębów. Inne wytyczne jak zwykle
.
piotr568 pisze:FBI, CIA, CBA, CBŚ, NSA, FSB, ASK, itd .....
Patmol pisze:piotr568 pisze:FBI, CIA, CBA, CBŚ, NSA, FSB, ASK, itd .....
PATMOL
ASK@ pisze:Koty tak jak dzieci jedne bawią się cicho a inne wrzaskuny są straszne. To zabawa jest, choć jak dla nas wygląda brutalnie
iwona66 pisze:Niedługo osobiście przyjadę do Otwocka i Ci wleję w pupę ,zobaczysz,
to w temacie pudeł było
kussad pisze:Pusto tu dzisiaj - trudniej mi się Was szukało i mi dziś w biurze brakuje mi Twoich opowiadań czytanych codziennie ukradkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości