alessandra pisze:kochane dziewczyny jesteście, na razie czekamy na wyznaczenie terminu wizyty-niestety, telefonicznie nie ma szans żadnych na kontakt, puściłam maila, zwykle odpowiedź była b. szybka ; najgorsze jest to,że wciąż nie mam opisu z badania TK , wczoraj miał być, monitowałam już, ale...cisza, a to z kolei może być powodem ,że neurolg nie będzie chciał bez opisu z radiologii wyznaczyć terminu....
Alessandra, opis badania TK nigdy nie jest 'od reki', trzeba na niego cierpliwie poczekać.
I to czy teraz go masz czy nie, to nie ma wpływu na ustalenie terminu rezonansu magnetycznego.
Rezonans magnetyczny wcale nie musisz robić na UP. Bez czekania, prawie od reki możesz go zrobić w Pracowni Rezonansu Magnetycznego i Tomografii Komputerowej przy ul. Malinowej 14 tel. 71 339 82 48, 71 367 01 30
http://www.vetmr.pl Pracownia jest wyposażona w nowy sprzęt, który obsługuje lek. wet. Mateusz Hebel
Lekarz ten, po badaniu wstępnie stawia diagnozę i omawia wszystkie szczegóły badania.
Fredziowi tam zrobiliśmy rezonans magnetyczny z kontrastem.
Od razu wiedzieliśmy z czym mamy do czynienia i ile czasu nam zostało
Kosztował nas 950 zł.
Trzymam kciuki z Tulinka, żeby jak najszybciej został zdiagnozowany i żeby mógł wreszcie żyć bez bólu.