Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Koki-99 pisze:Kinga Warmijska pisze:Dziewczyny, dzięki, że tam byłyście. I fajnie, że jest numer konta, na następne rozprawy też będą potrzebne baneryKtoś pisał, że nieznane jest nazwisko sędziego - powinno być wywieszone na wokandzie.
Anita Hawranek-Keller. A do czego to jest potrzebne?
The Szops pisze:Koki-99 pisze:The Szops pisze:Koki-99 pisze:Dziewczyny, które były ze skarbonką. Napiszcie proszę czy koszty banera i plakatów się zwróciły z naszych składek, czy trzeba jeszcze dołożyć.
Zebrało się do puszki 158,60 zł
To jeszcze za mało, bo baner miał kosztować ponad 200,- o ile dobrze pamiętam. Kilka osób zadeklarowało jeszcze tutaj wpłaty, ale prosiły o nr konta. Przejrzyj proszę wątek.
Dorotka pisała, że koszt to 220 zł. Kilka osób chyba deklarowało, że przeleją coś na konto, więc Dorotka pewnie da znać ile jeszcze trzeba uzbierać.
Filomen pisze:Zgadzam sie i dlatego jestem wkurzona cała ta sprawa. Oczywiście ze zachowanie pani Oli to był tylko pretekst dla sądu ale jakby ta sytuacja nie miała miejsca to trudno byłoby uzasadnić konieczność wyłączenia. A tak wszyscy teraz musza milczeć
halbina pisze:https://plus.google.com/photos/109000158564661961238/albums/5971349871333215361 zdjęcia
Wciąż mnie ciekawi, czy ci czterej łysawi panowie (na zdjęciach ze schodów) to koledzy Wojciecha L.... dziwni bardzo...
halbina pisze:Koki-99 pisze:Kinga Warmijska pisze:Dziewczyny, dzięki, że tam byłyście. I fajnie, że jest numer konta, na następne rozprawy też będą potrzebne baneryKtoś pisał, że nieznane jest nazwisko sędziego - powinno być wywieszone na wokandzie.
Anita Hawranek-Keller. A do czego to jest potrzebne?
Nazwisko było na wokandzie, tyle, że serwer padł... https://plus.google.com/photos/10900015 ... 1333215361 nawet Wam zdjęcie zrobiłam nr 29
anulka111 pisze:CatAngel ale zglaszajacy zgromadzenie odpowiada za nie prawnie chyba? Moim zdaniem lepsza mala grupa ,ale umiejaca sie podporzadkować regułom.Wczoraj bylo widac- jedna osoba sie wylamala i ile szkody zrobila.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 108 gości