EDIT: kolega wygruchał Sabinkę na dywan, powykładał się przed nią na dywanie, po czym ją pogonił. Taka kocia odmiana ciągnięcia za warkoczyk. Platoniczny romans kwitnie. A teraz zmienił półeczkę, taki się ważny poczuł.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
królik dags pisze:...... A teraz zmienił półeczkę, taki się ważny poczuł.
piotr568 pisze:królik dags pisze:...... A teraz zmienił półeczkę, taki się ważny poczuł.
Poczułem się jak u siebie w domumamy identyczne regały
alix76 pisze:Pan domu pełnym pyszczemobsługę też mają luksusową
![]()
Witaj, Ewik. Benuś w nocy zwiedzał a aron był ... na krzesłach, pod stołem
Opowiedziałam trochę, jakim to stół jest grzecznym kotkiem a potem delikatnie wsadziłam łapę .... Benuś zaczął się wić i mruczeć, a teraz wije się pod nogami. Już były skrętki z prezentacją brzucha
![]()
Ależ to jest basior
Szalony Kot pisze:Alix coś kombinuje, koty gromadzi :>
królik dags pisze:Szalony Kot pisze:Alix coś kombinuje, koty gromadzi :>
Bawi mnie to tym bardziej, że niedawno odświeżyłam sobie "Tailchaser's song" Tada Williamsa. Nie wiem, czy ktoś tutaj to czytał, ale tam zły pra-kot, Grizraz Hearteater, hodował i mobilizował własną rasę kotobestii, żeby opanować świat itd. itp.
Mania2 pisze:No i jak tu teraz wysiedzieć spokojnie w robocie, kiedy jest czarno na białym, że mi ciotka alix kota podprowadziła i przetrzymuje pod stołem w kuchni![]()
violet pisze:ASK@ pisze:Potrzebny pilnie!!!! tymczas dla 2 małych kotów. Podobno mają m-c może więcej. Radziłam by małe łapać, iść do weta, ocenić wiek i stan zdrowia i wtedy szukać im DT. Większa możliwość by ktoś się skusił. Osoba łapiąca oferuje dowóz i karmę. Prosi o pomoc w łapaniu. Czekam na odpowiedź skąd jest i gdzie kociaki bytują bo trudno komuś pomóc choćby w łapance jak nie wiadomo gdzie ruszyć.
Jest wątek. Podbijajcie proszę.
viewtopic.php?f=13&t=159915&p=10388876#p10388876
...
Taki sam wątek też na Kotach: viewtopic.php?f=1&t=159914&p=10388515#p10388515
Maluchy są w okolicach Warszawianki na Mokotowie.
Mania2 pisze:No i jak tu teraz wysiedzieć spokojnie w robocie, kiedy jest czarno na białym, że mi ciotka alix kota podprowadziła i przetrzymuje pod stołem w kuchni![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 103 gości