Moje futrzaki - odświeżamy a Szarotka pozdrawia Franka:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 30, 2005 21:57

Ja nie wiem, czy ktoś to czyta i czy wogóle kogoś interesujemy, ale i tak muszę się bronić przed potwarzami :evil: . Ja zupełnie niechcący zsunęłam się za tą gazówke, no, chciałam sobie przejść tyłem ze zlewu na okno i tak jakoś - nie tam weszłam :roll: . A wcale nie rozrabiałam i niech Szarotka mnie tu nie obgaduje :(
Agatka

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie sty 30, 2005 23:00

Okruszka :D

Obrazek

Murzynek :D

Obrazek

Aniu,sprawdz prosze skrzynke, odbija mi poczte i nie moge wyslac reszty zdjec

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pon sty 31, 2005 2:35

Anka pisze:Cześć, Czandrika, jesteś śliczna :D (prawie tak jak ja :wink: ). Masz gdzieś swój wątek? Bo moja nie może znaleźć. Ale ona to czasem straszna gapa :twisted:.

no jeszcze nie ale nadrobimy dopiero sie przyzwyczajami do siebie :) a wiecie jak to w zwiazkach jak sie zakochasz to swiata poza tym nie widzisz :) ale jzu niedlugo niedlugo bedzie wateczek :)

Zlociutki

Od: Pt sty 28, 2005 1:29

Post » Pon sty 31, 2005 8:43

Ciociu Izabelo, dziękujemy :D .
Wszyscy się zachwycają młodą, ewentualnie Agatką, a my tu seniorzy. To ja jestem tu najdawniej. No a potem ten zwariowany Murzyn (ale potrafię sobie z nim poradzić :twisted: ). Myszy nie ma, ale sama sobie winna, po co się chowa, panikara jedna.
No więc proszę mnie podziwiać, chyba widać, że jestem damą.
Okruszka

Iza, poczta do mnie przychodzi, ale prawda, że mam mnóstwo w skrzynce. Po południu lub wieczorem coś z tym postaram się zrobić.

Anka

Post » Pon sty 31, 2005 19:02

Anka pisze:No więc proszę mnie podziwiać, chyba widać, że jestem damą.
Okruszka

Rzeczywiście, dama :!: Jest prawie tak piękna jak niejaka Szarotka... :wink:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Pon sty 31, 2005 19:27

Anka piekne te twoje koty, takie eleganckie, dostojne towarzystwo. :1luvu: Czy zawsze sa takie grzeczne? :wink:

betix

Od: Pon sie 11, 2003 22:37

Post » Pon sty 31, 2005 23:20

betix pisze:Anka piekne te twoje koty, takie eleganckie, dostojne towarzystwo. :1luvu: Czy zawsze sa takie grzeczne? :wink:

Hmmm... powstrzymam się od wypowiedzi bo mnie wyrzucą z domu :twisted: .

Anka

Post » Wto lut 01, 2005 9:24

Anka pisze:
betix pisze:Anka piekne te twoje koty, takie eleganckie, dostojne towarzystwo. :1luvu: Czy zawsze sa takie grzeczne? :wink:

Hmmm... powstrzymam się od wypowiedzi bo mnie wyrzucą z domu :twisted: .

Tak Aniu, lepiej nie ryzykuj. :lol: :wink:
A całe śliczne towarzycho pozdrów od cioci Wawe (może w ten sposób jakieś plusy sobie u nich zarobię? :) )

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw lut 03, 2005 16:43

Fraszko :love: - dziękujemy za piękny podpis :D
Ale ładnie wyszliśmy :dance:

Anka

Post » Wto lut 08, 2005 9:58

No tak, moja uparła się i daje mi tylko to suche :evil: . Czasem gotuje jakieś mięsko, ileż się wtedy nachodzę, naproszę, że przecież jakiegoś kurczaczka to by się zjadło, a jakże - nic, udaje ślepą i głuchą :crying: . I jeszcze twierdzi, że to dla mojego dobra, że niby te jakieś kryształy. Ma mi kupić puszeczki - ale ja za puszeczkami to też tak średnio :? , ja chcę mięska, kurczaczka, świeżego, pachnącego kurczaczka!!! :crying: . Próbowałam nie jeść, że się ugnie - też NIC. Czy też macie tak ze swoimi??? Jedyna satysfakcja jaką mam, że tego mojego jedzonka nie pozwala jeść innym, ono jest tylko MOJE. A najbardziej Agata ma na nie ochotę, skrada się, przymierza - ale moja pilnuje. A ja wtedy specjalnie jem tak powoli i baaardzo mlaszcząc i oblizując się - a niech zazdrości :catmilk:

Aha, widzieliście nasz nowy podpis od cioci Fraszki? Ładny, no nie :D ?

Cześć, trzymajcie się :D

Wasza Szarotka
ps. inne też się pchają do kompa i chcą pisać. Może potem ich dopuszczę, ale ja pierwsza :pisanie:

Anka

Post » Wto lut 08, 2005 13:37

Czy ktoś mnie tu wogóle czyta :roll:
Szarotka

Anka

Post » Wto lut 08, 2005 13:39

Anka pisze:Czy ktoś mnie tu wogóle czyta :roll:
Szarotka

Szarotko, ja cały czas czytam to co piszesz. :D Nie zawsze jednak mam czas, aby Ci odpisać. :?
Miziam serdecznie i całuję w nosek. :D

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Wto lut 08, 2005 14:01

ciociu Wawe :love:

Anka

Post » Wto lut 08, 2005 16:03

Oj, Szarotko kokietko, daj teraz popisać Agatce. :wink: :lol:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Wto lut 08, 2005 21:42

No nie, tylko Agatka i Szarotka, Szarotka i Agatka 8) , a ja, Okruszka, to co :?:
Nie wytrzymam, muszę naskarżyć, może chociaż ktoś stanie po mojej stronie. Agata zrobiła się, jak to wy, ludzie, mówicie, r-o-z-w-y-d-r-z-o-n-a. Naprawdę. Ona MNIE wczoraj wieczorem bezczelnie POGONIŁA :evil:!!! . A kto tu był pierwszy :?: . A kto zrobil tę grzeczność, że łaskawie pozwolił im tu mieszkać :?: . Jak ona może :roll: . No, że goni Myszę, to rozumiem. Myszę się faaajnie goni i nie rozumiem, dlaczego ta nasza dwunożna tego nie lubi 8) . Ale mnie????? Ja jej jeszcze pokażę :twisted: . A wszystko przez to, że wszyscy tylko Agatka i Agatka, jaka ona grzeczna, jaka zrównoważona, jaka cudowna. I przewróciło się jej w głowie :evil: . Rozłożyła się u naszej na poduszce wieczorem, ja chciałam tylko wstąpić na jogurt z wieczka, a ta... no nie, jeszcze mi serce wali ze zdenerwowania. Mnie... seniorkę kocią... zasiedziałą tutaj od zawsze... :strach: . Ale jeszcze się doczeka, i nasza jej nie obroni, takie wciry dostanie że aż strach :smokin:

Anka

[poprzednia][następna]