Gdy pani Kamila go woła po imieniu to do niej wychodzi i przeciągająć się demonstruje niezaprzeczalną urodę i długie łapska

Przeciez ja od początku mówiłam, ze go chcę na pewno, że to kot, na którego czekałam. Bo Jeep to takie skrzyżowanie bengala z orientalnym krótkowłosym + odrobina serwala, a więc wszystko, czego pragnę

Ja tam uważam, ze te skrzyżowania to lekka przesada, ale co tam, miłość jest ślepa

Państwo są bardzo poruszeni historią i zachowaniem Toyotki - szukają jej domu wśród swoich przyjaciół wiedząc, ze to mają być wyjątkowi ludzie no i jaka ona jest i że przeszła traumę.
Teraz nie mam już lawiny, ale są telefony i maile w sprawie Kangusi. Zadzwoniłą pani we wtorek, tuż przed sterylką i dzisiaj potwierdziła spotkanie w najbliższą niedzielę. Zobaczymy.
I jest jeszcze jedna pani, która dwa razy odpowiedziała - raz na wspólne ogłoszenie, a drugi raz na ogłoszenie Kangusi. ma tylko jedną kwestię - czy kotka jest wysterylizowana. Nie wiem, czy ma świadomopść, zę się dwa razy odezwała w związku z tym samym kotem, zobaczymy, pewnie nie.