puszatek pisze:czytałam poprzednie przygody Mokate i Bąblowategopozwolę sobie i ten wątek zaznaczyć
Witamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:czytałam poprzednie przygody Mokate i Bąblowategopozwolę sobie i ten wątek zaznaczyć
Nowa_Sztno pisze:Biedactwo, niech jeszcze chwilkę poczeka, wet obejrzy zębiska i może uda się usunąć w najbliższym czasie. Mam taką nadzieję![]()
Dobrze, że ma teraz służbę, która z tacą za nim gania i namawia do jedzenia![]()
No a spanie na łożach... tyle lat w schronie aż doczekał królowania
magdar77 pisze:Bolą go, bo znów rano nie jadł.Służba latała jednak za nim z miseczką do skutku i przed chwilą zjadł calutką saszetkę, z miseczki trzymanej przeze mnie pod nosem, patrząc na mnie tak, jak na Ciebie ostatniego dnia w lecznicy
![]()
magdar77 pisze:Nowa_Sztno pisze:Biedactwo, niech jeszcze chwilkę poczeka, wet obejrzy zębiska i może uda się usunąć w najbliższym czasie. Mam taką nadzieję![]()
Dobrze, że ma teraz służbę, która z tacą za nim gania i namawia do jedzenia![]()
No a spanie na łożach... tyle lat w schronie aż doczekał królowania
Bolą go, bo znów rano nie jadł.Służba latała jednak za nim z miseczką do skutku i przed chwilą zjadł calutką saszetkę, z miseczki trzymanej przeze mnie pod nosem, patrząc na mnie tak, jak na Ciebie ostatniego dnia w lecznicy
magdar77 pisze:Ewuniu, bez Ciebie ten wątek byłby nieważny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości