U nas dziewczynki wszystkie po odrobaczaniu i mają się dobrze ,oprócz Pusi która cały czas ma katar.Jak tak będzie to znowu pojedziemy do weta.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcyśka pisze:No to super wiadomości![]()
U nas dziewczynki wszystkie po odrobaczaniu i mają się dobrze ,oprócz Pusi która cały czas ma katar.Jak tak będzie to znowu pojedziemy do weta.
michalinadzordz pisze:Marcyśka pisze:No to super wiadomości![]()
A dostawała antybiotyk?
Milena_MK pisze:Ooo to dobrze, że dajesz znać, ja może swoim kupię jakiś malutki drapak w ramach urozmaicenia.
Marcyśka pisze:Wczoraj zabrałam się za obcinanie pazurków Pusi.Było ciężko bo to mały uparciuch jednak udało się![]()
Od rana kociaki łobuzują.Biegają po całym domu i przewracają wszystko co w padnie im w łapki.Teraz się zmęczyły i Puśka leży na fotelu a Wielokropek ( nowe przezwisko Kropki ) siedzi u mnie na kolanach.Widziałam też w gazetce ,że w Lidlu od poniedziałku będzie można kupić różne drapaki i to tanio.Raczej się skuszę bo nasz jest już bardzo zniszczony.A ten drapak wymarzony będzie musiał trochę poczekać.
Spilett pisze:Marcyśka pisze:Wczoraj zabrałam się za obcinanie pazurków Pusi.Było ciężko bo to mały uparciuch jednak udało się![]()
Od rana kociaki łobuzują.Biegają po całym domu i przewracają wszystko co w padnie im w łapki.Teraz się zmęczyły i Puśka leży na fotelu a Wielokropek ( nowe przezwisko Kropki ) siedzi u mnie na kolanach.Widziałam też w gazetce ,że w Lidlu od poniedziałku będzie można kupić różne drapaki i to tanio.Raczej się skuszę bo nasz jest już bardzo zniszczony.A ten drapak wymarzony będzie musiał trochę poczekać.
Aż wzięłam i wygooglowałam.
Ten z dyndającą myszką wygląda ciekawie, jak kupisz to daj znać jak się sprawuje
Marcyśka pisze:Spilett pisze:Marcyśka pisze:Wczoraj zabrałam się za obcinanie pazurków Pusi.Było ciężko bo to mały uparciuch jednak udało się![]()
Ten z dyndającą myszką wygląda ciekawie, jak kupisz to daj znać jak się sprawuje
OK jak kupię to wypróbuję i powiem jak sie sprawdza.Ale w sumie 30zł za drapak to i tak mało
Spilett pisze:Marcyśka pisze:Spilett pisze:Marcyśka pisze:Wczoraj zabrałam się za obcinanie pazurków Pusi.Było ciężko bo to mały uparciuch jednak udało się![]()
OK jak kupię to wypróbuję i powiem jak sie sprawdza.Ale w sumie 30zł za drapak to i tak mało
Nasz kosztował 34, tyle że z piłeczką zamiast myszki. Piłeczka była dokumentnie olewana
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 181 gości