Czarne Diabły Tasmańskie VII - wynędzniała Opieńka :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 16, 2014 7:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

Kotek co zawsze u Magdy mieszkał. Przyszedł do siebie :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sty 16, 2014 22:06 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

No, luzak. Co prawda wizytę Taty dzielnie przesiedział pod łóżkiem :mrgreen: ale pralka i odkurzacz (wypadło mi niespodziewanie wolne popołudnie, które konstruktywnie wykorzystałam :lol: ) nie robił na nim większego wrażenia :wink: . Ładny jest, taki beżowy w odcieniu, w porównaniu ze stalowym Musikiem :wink:
Przed odkurzaczem uciekł na lodówkę i Bandido go tylko ustnie skarcił 8O

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw sty 16, 2014 22:15 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

Się zgubiłam, ile Ty masz obecnie kotów w domu, łącznie?
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw sty 16, 2014 22:18 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

:lol: ja też się czasem gubię :lol: pięć na dzisiaj 8)

alix76

Post » Czw sty 16, 2014 22:26 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

alix76 pisze: :lol: ja też się czasem gubię :lol: pięć na dzisiaj 8)

ale masz luźno :mrgreen:

ja też mam pięć i też odetchnęłam w końcu po niedawnej siódemce :lol:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt sty 17, 2014 0:16 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

Pięć?! Faktycznie luzy :lol:
U mnie nic się nie działo przez cały dzień, ale teraz, kiedy, oczywiście, właśnie miałam iść spać, zaczyna się akcja. Claude wychynął spod telewizora, podszedł najpierw do miseczek, tężejąc co chwilę, a potem, nie uwierzycie, na metr do mnie. za nim wyjrzała Sabinka, ale ona jest bardziej asekuracyjna. On już właśnie wrócił na kaloryfer, i myślałam, że to będzie koniec historii, ale nie - jest na tv i wybiera się wyżej. Łazi mi po książkach, no świetnie. :lol: Relacja na żywo. :mrgreen: Ona sobie przycupnęła, poszła do kuwety. Zadziwiają mnie te koty. Chyba się nie wyśpię. :mrgreen
EDIT: wycieczka skończona, a żeńska część Drużyny nie zdecydowała się na skorzystanie z kuwety. Nie wyrywam się z łapami, chociaż świerzbią już strasznie oraz wytrwale do nich grucham, żeby je do siebie trochę przyzwyczaić :mrgreen: Dobrze, że mój chłopak daleko, bo mógłby sobie zacząć wszystko przemyśliwać od początku :twisted:
Obrazek

królik dags

Od: Czw gru 05, 2013 17:51

Post » Pt sty 17, 2014 0:24 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

Ja się bardzo często spotykam z szczerym zdziwieniem i niemal niedowierzaniem w głosie (a może i współczuciem? :twisted: ) jak mówię ludziom (chętnym adoptować kota z fundacji), że mam pięć kotów w domu. I nie chodzi im o to, że mam mało :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt sty 17, 2014 0:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

Ja absolutnie nie współczuję, za to szczerze podziwiam :) Mnie ciężko było przez 2 i pół tygodnia z trzema, bo każdy robił codziennie jakieś bubu. :roll: A trzeba było chodzić na paluszkach, powoli i rozważnie, bo jeden z nich to kiwek. :)
Obrazek

królik dags

Post » Pt sty 17, 2014 6:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

Nocni Łowcy, brawa dla strachulców :lol:
Ja się nie wyspałam, - nad ranem koty miały dyskusję o kolejności korzystania z legowisk :twisted: . Dyskutowały do budzika, kiedy to ja wstałam a one poszły spać :evil:

alix76

Post » Pt sty 17, 2014 7:37 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

u mnie są póki co odizolowane, ale rano Claude stał pod drzwiami i (mniemam że on) darł pysk od 5.15. Ignorowałam go do 6 ale potem już się nie dało. Nawet poszedł jeść, jak jeszcze byłam w domu. Wcześniej się do nie wydarzyło.
OKI, zemścij się, budź je notorycznie po południu, w nocy padną :twisted:
Ciekawe, jak tam u cioci Alix :kotek:
Obrazek

królik dags

Post » Pt sty 17, 2014 7:41 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

On. Na bank :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt sty 17, 2014 21:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - nieoczekiwana zmiana płci

Te złośliwe małpy takie są. Ja chodzę spać bardzo, bardzo późno (albo wcześnie, zależy jak spojrzeć). Ale nawet jeśli położę się spać o trzeciej, położenie mojego tyłka na łóżku jest sygnałem, że czas zacząć akcję. Koniecznie z łomotaniem krzesłami, bo inna by mnie nie obeszła. Wcześniej oczywiście kotki słodko śpią zbierając siły...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sty 18, 2014 19:10 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Pipi w DS!!!

Pipi właśnie przeniosła się do DS, jako jedynaczka :1luvu: Adopcję i transport załatwiła Ciocia Iwona66, której baaaardzo dziękuję za wspaniały domek! A jutro idę z wizytą manicure do Jutrzenki, siostry Sabinki, to jej opowiem o postępach małej :wink:
Za tydzień chyba mam manicure u Mamuśki, obecnie Mani, pełnoprawnej gospodyni w domu :) i pani kanapy . Astra też się miewa dobrze, rozrabia i kradnie :lol: aczkolwiek kotem kolankowym nie jest :twisted:

alix76

Post » Sob sty 18, 2014 20:37 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Pipi w DS!!!

Suuuuper! :ok:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob sty 18, 2014 21:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie VII - Pipi w DS!!!

A oto Zosik, nasz nowy kolega, mylnie wzięty za kotkę :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Miły, mięciutki burasek :wink: , beżowy w podcieniu, z zielonymi oczami.

alix76

[poprzednia][następna]