Rokitek znalazł dom :). Bella Bezogonka też :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 18, 2014 11:54 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

Cholera tydzień temu wzięłam kociaka na tymczas... podbijam!

nigna

Od: Pt kwi 01, 2011 12:02

Post » Sob sty 18, 2014 16:18 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

I co z kociakiem? Dlaczego nie może zostać w DT?

hugulaśny

Od: Nie gru 04, 2011 23:21

Post » Sob sty 18, 2014 16:18 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

..........

hugulaśny

Post » Sob sty 18, 2014 18:01 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

Aniu dlatego,ze DT , a właściwie Pani, która była DT wyjeżdża dzisiaj :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob sty 18, 2014 19:11 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

Mogę go wziąć do mnie na tymczas. Obecnie mam wolne miejsce . Tylko wchodziłby problem transportu, bo ja mieszkam na śląsku. No i przydałoby się coś więcej wiedzieć na temat jego charakteru, szczepień i przebytej choroby itd. itp. Możesz pisać na pw lub tutaj.

hugulaśny

Post » Sob sty 18, 2014 19:54 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

Kamili chyba nie ma teraz w necie, ale zaraz skopiuje Twojego posta Aniu na FB-OK?
Co tam odległość!-ode mnie koty jechały do Rybnika, Tychów-a jestem niedaleko Olsztyna, tylko,że z Olsztyna łatwiej o transport niz z mojego zdupia!
Damy rade kochana :1luvu: :1luvu: -to dla niego póki co jedyna propozycja!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob sty 18, 2014 20:02 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

Swoimi kanałami zdobyłam telefon do Kamili-zaraz pojawi sie i odpowie Ci Aniu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sty 18, 2014 20:27 Re:

Biedny kociak, fajnie jakby już miał choćby DT zapewnione :ok:
kicikicimiauhau

Post » Sob sty 18, 2014 21:02 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

Kamila ma problemy z netem-odezwie się jak tylko będzie mogła!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sty 18, 2014 22:03 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

Przepraszam, że tak zamilkłam. Od rana jakieś problemy z internetem. Rokitek został sam w mieszkaniu, pani wyjechała. Może jeszcze zostać kilka dni, dopóki jest ktoś, kto przychodzi go karmić i sprzątać kuwetę. W tym DT miał czas do końca grudnia i tak jestem wdzięczna, że Pani u której jest, zmieniła swoje plany i pozwoliła mu zostać chwilę dłużej. Ale niestety już dłużej już się nie da :(. Rokitek jest niewykastrowany i nieszczepiony. Na kastrację wcześniej był za mały. W zasadzie to w tym momencie powinno się to zrobić. To już czas. Ale póki co niewykonalne, bo priorytetem stała się sprawa znalezienia domu. Szukamy, cały czas szukamy. Kilka osób się nim interesuje. Oby coś z tego wyszło...
Bardzo dziękuję za ofertę DT :1luvu: . Jeżeli mogłabym się wstrzymać z decyzją jeszcze parę dni...
Bardzo liczę na znalezienie DS. To wspaniały kot i zasługuje na to, żeby w końcu mieć swój domek.
Obrazek

dzikak

Od: Wto wrz 04, 2012 14:07

Post » Sob sty 18, 2014 22:32 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

Na FB pojawiła się oferta DS, ale niestety aż w woj. lubelskim :(.
Obrazek

dzikak

Post » Sob sty 18, 2014 22:34 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

Czekam w takim razie na decyzję. U mnie, w razie przyjazdu kocia na DT, z kastracją nie będzie problemu. Ciachniemy go od razu.

hugulaśny

Post » Sob sty 18, 2014 22:38 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

hugulaśny pisze:Czekam w takim razie na decyzję. U mnie, w razie przyjazdu kocia na DT, z kastracją nie będzie problemu. Ciachniemy go od razu.

Bardzo dziękuję :1luvu:
Odezwę się tak szybko, jak tylko coś ustalę. Kociakiem interesuje się też jeden domek z Olsztyna i nie ukrywam, że ta opcja byłaby najkorzystniejsza :wink:. Jednak decyzję będę miała prawdopodobnie dopiero w poniedziałek. Bardzo bym chciała, żeby się udało...
Obrazek

dzikak

Post » Sob sty 18, 2014 23:39 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

Tak czy owak-kciuki trzymamy za to, by słodziak nie wrócił do schronu, oby znalazł dom!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 19, 2014 10:26 Re: Rokitkowi skończył się czas w DT. W sobotę schron. POMOC

Za domek :ok:

hugulaśny

[poprzednia][następna]