Moderator: Estraven
asia2 pisze:Życzę bym miala rację i kotki były zdrowe![]()
.

sandyy pisze:hej...
od listopada mam kotka... odsamego poczatku do dnia dzisiejszego walczymy ze swierzbem i z grzybica, wszyscy wokol zarazeni... w ostatnich dniach wylysial na uszkach-padlo podejrzenie grzybicy lub alergii...
ale wet podejrzewa felv
pytam przyszlosciowo-podawanie interferonu pomoze mu wybrnac z grzybicy? biedak meczy sie strasznie...

mikela pisze:właśnie zerknęłam na wynik i jest na nim informacja "niewystarczająca ilość materiału" ("zu wenig Material"). Co to może oznaczać?
. Mam pytanie, czy to prawda, że u sporego procenta po leczeniu wirus może raz na zawsze zniknąć, nie być zaraźliwy itp? jeśli tak, to jakie procentowo są na to szanse? wetka stwierdziła, że kotka nie jest chora w znaczeniu, że wirus jest w uśpieniu.taizu pisze:mikela pisze:właśnie zerknęłam na wynik i jest na nim informacja "niewystarczająca ilość materiału" ("zu wenig Material"). Co to może oznaczać?
Za mała próbka
britta pisze:hej, wcześniej prezentowana Kasia zaczęła leczenie interferonem i ma dom tymczasowy. Mam pytanie, czy to prawda, że u sporego procenta po leczeniu wirus może raz na zawsze zniknąć, nie być zaraźliwy itp? jeśli tak, to jakie procentowo są na to szanse? wetka stwierdziła, że kotka nie jest chora w znaczeniu, że wirus jest w uśpieniu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kangaroocomp, kasiek1510 i 28 gości