Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 17, 2014 11:24 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

Spilett pisze:Hej, sorki że tak zamilkłam, ale jutro drukuję i składam pracę inżynierską i miałam problem, żeby ją przeformatować z worda do pdfa.
Perełeczka śpi kochana.

O kurczę, że też nie wiedziałam… Z takimi sprawami to do mnie można jak w dym.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt sty 17, 2014 11:26 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

floxanna pisze:
Spilett pisze:Hej, sorki że tak zamilkłam, ale jutro drukuję i składam pracę inżynierską i miałam problem, żeby ją przeformatować z worda do pdfa.
Perełeczka śpi kochana.

O kurczę, że też nie wiedziałam… Z takimi sprawami to do mnie można jak w dym.

Udało mi się po kilku próbach, ale dzięki za chęci :1luvu: :1luvu:
Przy magisterskiej na pewno się zgłoszę :twisted:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt sty 17, 2014 11:33 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

Spilett pisze:Przy magisterskiej na pewno się zgłoszę :twisted:

Nie ma sprawy :)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt sty 17, 2014 11:40 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

Trochę bezczelność...
Pisałam, że do Beatki na noc przyszedł chłop i się kręcą.
Został na noc, ok.
Nie każę nikomu wypierdzielać o 7 rano, ale jak się facet wziął i poszedł do toalety na "grubszą sprawę" (ja niestety musiałam krótko po tym wejść tam i zutylizować kupkę Perełki to aż mnie zapiekło w nos), potem się wziął i wykąpał (spędziwszy w łazience 45 minut, uniemożliwiając mi tym samym umycie zębów) a teraz sobie jeszcze żrą śniadanko w kuchni, chichocząc przy tym i doprowadzając kota do szału (bo ona słyszy że ktoś się kręci i chce wyjść, no ale nie mogę jej wypuścić do nich, zwłaszcza że drzwi od pooju Beatki otwarte) to trochę przeginka.

Spilett

Post » Pt sty 17, 2014 12:08 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

Witamy :)
Pozdrawiamy Perełkę, Puszynkę i Śnieżka :)
I Zdenerwowaną Magdę :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt sty 17, 2014 12:15 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

No pewnie, proste :) Tylko nie w ciągu najbliższego tygodnia, gdyż ponieważ mam się uczyć na egzamin inżynierski... Co - jak widać - idzie mi wprost... prześwietnie :?

Spilett

Post » Pt sty 17, 2014 12:23 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

Ja tak ogólnie pytałam :oops: :oops: :oops:
W ogóle jusz nie pszeszkadzam.
Idem. :oops: :oops:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt sty 17, 2014 12:26 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

Ania, jak tylko znajdę czas to zrobię :) Tylko powiedz w jakich kolorach.
I w ogóle nie przeszkadzasz bo nie masz w czym, aktualnie czekam jak na szpilkach aż Beatka pójdzie w cholerę razem ze swoim chłopakiem żebym mogła pobawić się z kotkiem w przedpokoju...

Spilett

Post » Pt sty 17, 2014 15:23 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

Mam problem ze Śnieżkiem.
Kurde, kupiłam mu wypasioną klatkę, wypasiony kołowrotek, ma pełno trocinek w których może kopać, domek w którym może się schować, pięterka do łazikowania, kolby, dropsiki, słonecznik, dynię, gryzaki - no wszystko!
A ten skubaniec przez większą część nocy gryzał kraty tak mocno, jeszcze widziałam jak on to robi, no wpycha pysia tak że to wygląda okropnie :( W lewym przednim rogu klatki już prawie cała emalia z kratek zgryziona. Właśnie opracowaliśmy taki zabezpieczniki z tekturki na rogi w których gryza najmocniej, ale jemu to nie przeszkadza i gryzie, nie na rogach ale po boku :(
Chętnie bym go dała żeby połazikował po łóżku czy gdzieś, ale on się nie daje brać na ręce, trzeba go podnosić za skórkę, a jak jest na łóżku to sika...

On od zawsze był w akwarium gdzie gryzanie różków nie było możliwe, nie rozumie klatki. Ale nie chcę go dawać do akwarium znów :(

Spilett

Post » Pt sty 17, 2014 15:29 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

Spilett pisze:Mam problem ze Śnieżkiem.
Kurde, kupiłam mu wypasioną klatkę, wypasiony kołowrotek, ma pełno trocinek w których może kopać, domek w którym może się schować, pięterka do łazikowania, kolby, dropsiki, słonecznik, dynię, gryzaki - no wszystko!
A ten skubaniec przez większą część nocy gryzał kraty tak mocno, jeszcze widziałam jak on to robi, no wpycha pysia tak że to wygląda okropnie :( W lewym przednim rogu klatki już prawie cała emalia z kratek zgryziona. Właśnie opracowaliśmy taki zabezpieczniki z tekturki na rogi w których gryza najmocniej, ale jemu to nie przeszkadza i gryzie, nie na rogach ale po boku :(
Chętnie bym go dała żeby połazikował po łóżku czy gdzieś, ale on się nie daje brać na ręce, trzeba go podnosić za skórkę, a jak jest na łóżku to sika...

On od zawsze był w akwarium gdzie gryzanie różków nie było możliwe, nie rozumie klatki. Ale nie chcę go dawać do akwarium znów :(

Może zrób mu z folii przezroczystej taki ala domek i wstaw do klatki - może w tym będzie się bezpieczniej czół i przywyknie do klatki. :roll:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt sty 17, 2014 15:32 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

Ma taki domek z przezroczystego plastiku, to olewa go totalnie i siedzi tylko w drewnianym :?

Spilett

Post » Pt sty 17, 2014 15:32 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

Spilett

Post » Pt sty 17, 2014 15:36 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

O rany, to ja w przyszłym miesiącu też poproszę o takiego koteczka! Jest cudny :D
(A Twój na pewno będzie ładniejszy!)

Ucz się, ucz, kciuki trzymam, chłoń wiedzę i tak dalej <3

A co do Śnieżka - mój myszoskoczek też tak robił. Całe życie, od początku miał klatki, i kraty obgryzał z emalii niemal do zera. Nie mam pojęcia, czemu, miał dużo gryzaków, taki fajny korzeń stał, przynosiłam mu gałązki, czasem dostawał kawałeczek wysuszonego chleba, kolby, wapienka - co tam, kraty najlepsze...
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Pt sty 17, 2014 15:39 Re: Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka

Hm chomisio też tak robił, on chciał bardzo wyjść. Może przestanie gryźć klateczkę?. Nie wiem co Ci kochana poradzić, klatkę Śnieżek ma bez dwóch zdań wypasioną, ale te gryzienie prętów, nie zrobi sobie krzywdy w ten sposób?. Nie wiem jak to na ząbki wpływa. Gryzonikek kochany.
Ech, ta Beata :x :x
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]