Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sarah DeMonique pisze:była cudowna i kochana. spała z nami w łóżku nawet wtedy, gdy jej już starość przeszkadzała schodzić na siusiu w nocy i tylko przesuwała się z zasikanego miejsca w inne.![]()
![]()
ale nie mogłam jej wyrzucić z łóżka. odeszła w wózku mojego synka dokładnie w moje urodziny...
Sarah DeMonique pisze:była cudowna i kochana. spała z nami w łóżku nawet wtedy, gdy jej już starość przeszkadzała schodzić na siusiu w nocy i tylko przesuwała się z zasikanego miejsca w inne.![]()
![]()
ale nie mogłam jej wyrzucić z łóżka. odeszła w wózku mojego synka dokładnie w moje urodziny...
floxanna pisze:Ja wiem! Twoje koty po prostu mają ChAD
Milena_MK pisze:Słuchaj Ania, wiadomo że człowiek uczy się na własnych błędach. Może dawniej to nie było aż tak nagłaśniane, ludzie nie byli aż tak świadomi tego, że trzeba sterylizować/kastrować. Obecnie słyszy się czasami bzdury typu "najlepiej aby kotka choć raz miała młode" itp. Ważne, że już teraz jesteście świadomi i dzielicie się wiedzą z innymi.
A ulgę miałaś prawo poczuć, to rzecz ludzka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 119 gości