Co robić? ;( stawiać nowe? ale na jak długo? Koty są zdezorientowane, raz mają gdzie się schować, potem nagle nie...
Chcę nagłośnić całą sprawę m.in na kurierze porannym, na stronie kotkowa, ale czy to coś da? ;(
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magdulka pisze:Budki na cmentarzu znowu zniknęły!!! ;(. Nie wiem co robić, doradźcie proszę nowo postawione budki stały tam niecały miesiąc, przyszły mrozy, spadł śnieg i znowu ktoś wszystko popsuł![]()
Co robić? ;( stawiać nowe? ale na jak długo? Koty są zdezorientowane, raz mają gdzie się schować, potem nagle nie...
Chcę nagłośnić całą sprawę m.in na kurierze porannym, na stronie kotkowa, ale czy to coś da? ;(
pinokio_ pisze:Magdulka pisze:Budki na cmentarzu znowu zniknęły!!! ;(. Nie wiem co robić, doradźcie proszę nowo postawione budki stały tam niecały miesiąc, przyszły mrozy, spadł śnieg i znowu ktoś wszystko popsuł![]()
A moze Sylwia przeniosła budki do szopy, tylko nie zdazyła jeszcze napisac tu o tym?
Czy budki zniknely dawno?
Nagłosnic, jak najbardziej. Jesli to nie Sylwia, to pewnie Urzad Miasta znowu tam był. Nie sadze zeby to władze koscielne zrobiły. Jak rozmawiałam to byli przychylni. Ludzie rowniez by tego nie zrobili. Są przeciez tam karmiciele. Inni ponoc tez nic na przeciw tym kotom nie mają. Moze pojawił sie nowy "mieszkaniec" i rodzina przychodzaca na grób nie lubi zwierzat i koty im przeszkadzają?
Czy tam byłas Magdulka, czy ktos Ci powiedział, ze budek nie ma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google Adsense [Bot], luty-1, puszatek, squid i 125 gości