Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ksyloza pisze:witam, mam pytanie czy istniałaby możliwość przywiezienia kotka do krakowa? jak z jej zdrowiem? chętnie ją zaadoptuję.
alessandra pisze:witamy sie z Nowym rokiem![]()
Blusia tak pięknie reklamuje Twoje zaangazowanie w dłubaniu w uszach,że wiara , jak zajrzy tutaj, zleci się do Ciebie na kuracjeNastępne zdjecie będzie z wdzięcznymi opiekunami zamiast Blusi
Agaaa pisze:Wszystkiego dobrego w nowym 2014 , dla Ciebie Joasiu i Blusi. Za domek
Agaaa pisze:Joasiu , chciałam Blusie lepiej zareklamować , ale nie pytałam Ciebie o zgodę , i trochę bałam się , ze może będziesz zła. Dlatego wkleiłam tylko linka. Oby się Blusi poszczęściło. Chociaż z drugiej strony to mam mieszane uczucia, bo ona ma u Ciebie jak w raju![]()
Byłam ostatnio 2 razy na działce. Wiem , ze domek styropianowy jest używany przez koty , bo wejście do domku jest bardzo brudne . Do jedzenia wyszły tylko 4 koty z kilkunastu. Widziałam tylko jednego malucha Puchatka. Martwi mnie , ze nie widzę czarnych maluszków. Jeden z maluchów, ktory zawsze siedział u mnie na działce odszedł niestety za TM. Karmicielka powiedziała mi , ze w stadzie jest felv i fip , wiec u nas nieciekawie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, northh i 218 gości