Moderator: Estraven
AgaPap pisze:Znaczy się ma nad nim władze psychiczną![]()
U mnie Felix(*) w taki sposób trzymał stado za pyszczki. Dopiero po jego odejściu zobaczyliśmy, że jednak on ustawiał koty, a teraz stado nam się rozbrykało. Jak coś się działo to Felciu podchodził do delikwenta powoli z odpowiednią miną i to wystarczyło by zaprowadzić porządek. Jeśli nie pomogło to najpierw siadał przed takim absztyfikantem. Generalnie bardzo rzadko używał łapoczynów żeby porządek zaprowadzić. Ale jak trzeba było to i łapą przywalił.
Do tej pory jak zamknę oczy to widzę, jak to robi i od razu łzy mi stają w nich z tęsknoty za nim.
AgaPap pisze:Do tej pory jak zamknę oczy to widzę, jak to robi i od razu łzy mi stają w nich z tęsknoty za nim.
AYO pisze:A ja całkiem serio sądzę, że druga część, już w nowym domu, z dokoceniem i spacerami po lesie, miałaby ogromne powodzenie.
AYO pisze:No widzisz![]()
Naród się pcha drzwiami i oknami.![]()
A ja sobie w biurze kalendarz powiesiłam i kto przyjdzie, to od niego gadkę zaczyna.
Wówczas opowiadam całą Waszą historię
Zresztą dwa wyborcze Wujcie nieodmiennie robią furorę
Avian pisze:Pingwin! 100% pingwina w pingwinie!
AYO pisze:No pewnie, że pingwin!![]()
Do tego zupełnie niewinny i ewidentnie prowokowany![]()
Sarah DeMonique pisze:nie mogę tu przychodzić. no nie mogę. nie mogę!!!
bo mi się micha cieszy aż ekran poplułam...
olaxiss pisze:![]()
![]()
![]()
pozdrowienia od kobiety pracującej (na ulubionym, niedzielnym, przymusowym dyżurze)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, maeria89, pibon i 928 gości