Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 14, 2014 12:05 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Dobrze że wszystko idzie już ku lepszemu :ok:
Niech Lokiemu szybko przechodzi i nigdy już nie wraca zatkanie :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto sty 14, 2014 22:42 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Ojojoj. Ależ wam się porobiło. Biedny Loki, ale dobrze, że wychodzi na prostą.
Rozumiem panikowanie doskonale :?

Dla pocieszenia - kot mojej sio wiele lat temu miał wyszywaną cewkę i to dwa razy. A potem już przez lata nic. I to bez wypasionych karm. A ma 15 lat. Będzie dobrze :ok:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Śro sty 15, 2014 14:02 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Narobili nam nadziei i kufno
mieli nam wyjąć rurkę z sikawki, ale zostawili jeszcze do piątku :-/
Wszyscy mamy już dość
ALE jest i dobra wieść - nie ma kamieni w pęcherzu, tylko piasek (dlatego jeszcze dwa dni płukania)
ponoć nie ma też piasku w nerkach (ale tu bym była ostrożna z optymizmem, bo to było takie szybkie usg, na potwierdzenie, czy można cewnik wyciągnąć)

Mam ochotę zjeść litr lodów wienner kaffe firmy movenpick, mogę?
w nagrodę, że jestem taka dzielna :-p

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro sty 15, 2014 14:18 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Lutuj Waćpani - załużyłaś :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sty 15, 2014 14:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Jedz i niech Ci idzie na zdrowie ;)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro sty 15, 2014 14:20 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

tylko litr?????

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro sty 15, 2014 14:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

jedz pozytywko, jedz na zdrowie :ok: I za zdrowie Lokiego :piwa: i głaski dla niego i dla pannicy :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sty 15, 2014 14:49 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Patmol :lol:
ta odpowiedź jest idealna :mrgreen:

niestety nie mam w domu żadnych lodów, a te wymarzone są w kauflandzie, który jest daleko - nie do przywiezienia autobusem, chyba żeby spożywać od razu w środku transportu :D
Jak kto lubi kawowe (nie shira), to polecam
bo naprawdę doskonałe i rzeczywiście smakują kawowo, a nie jak jakieś słodkie ulepy z mleka z dodatkiem aromatu kawowego

pozytywka

Post » Śro sty 15, 2014 14:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Wezmę to pod uwagę.
Chociaż cafe latte Grycana, w połączeniu z likierem pomarańczowym lub sorbetem pomarańczowym tejże firmy tez nie są do pogardzenia.
A już sam sorbet pomarańczowy mogę wiadrami :1luvu: :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sty 15, 2014 14:59 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

nie lubię owocowych :-/

a caffe latte jest za słodkie

natomiast wienner kaffe smakuje jak espresso i ma takie kawalki do gryzienia w środku (chyba gorzka czekolada) i wytrawny sos kawowy z zewnątrz
eh
gdyby nie ten cewnik, to bym pojechała :lol:
z drugiej strony, gdyby nie ten cewnik, to by mi tak ulżyło, że nie musiałabym się pocieszać lodami :mrgreen:

pozytywka

Post » Śro sty 15, 2014 15:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Dla mnie Caffe Latte Grycana też za słodkie.
Natomiast dwa razy trafiłam w Biedronce, przy okazji jakiś specjalnych tygodni włoskich, na lody, które bym powiedziała, są półwytrawne - właśnie takie caffe latte jak być powinno, z sosem czekoladowym. Pychota.

Kiedyś algida robiła śmietankową kawę, też w porządku, ale od paru lat nie widziałam w sklepach.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro sty 15, 2014 19:37 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Ja lubię czekoladowe z lidla, z kawałkami prawdziwej czekolady :wink:
Kciuki stale za niuńka ! :ok: Cieszę się, że wszystko na dobrej drodze .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sty 15, 2014 19:50 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Masz pamięć jak brzytwa pozytywko, kawowe a fuuuuj ale może być malaga Grycana :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sty 15, 2014 21:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

malaga :strach:
apage!
:mrgreen:

Kot chodzi po domu gdzie chce
jak mu się chce siku, to idzie do kuwety i sika przez (zakręcony) cewnik
jak się obraził, że mu siki upuszczałam na przewijaku, to sobie poszedł do dużego pokoju i zaległ na kanapie
(do tej pory byl chorym kotem Małej pańci, w jej łóżeczku i na jej kocysiu)
wyczaił jak się pije z miski, mimo klosza
wskoczył na blat w kuchni, oznajmiając, że pora na jedzenie
obraził się, że znów mu wciskam kit, czyli saszetkę RC Urinary S/O
przez chwilę miział się o mnie, dając do zrozumienia, że chce coś innego, potem poszedł i usiadł tyłem, żeby pokazać, gdzie ma takie żarcie
Generalnie odzyskał werwę
Żebyż mu jeszcze pozwolili się umyć :roll:
(nie ukrywam, że też by mi to odpowiadało 8) )

jest git

pozytywka

Post » Śro sty 15, 2014 21:16 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

W tej temperaturze nic lodom nie będzie.
Kup pani od razu pięć pudełek, warto mieć zapas, by czcić kolejne sukcesy Lokiego.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[poprzednia][następna]