chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona 20!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 11, 2014 1:17 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Bellemere pisze:A karma mokra czy sucha? Ja dostałam takie zalecenie od weterynarza, żeby na początku karmić mokrą, bo chrupki się jednak dłużej i trudniej trawią, a po narkozie układ pokarmowy jest jeszcze nieco ociężały ;)

oczywiście mokry royal, plus troszke jogurtowego Almette.. taka nasza słabość :roll:

Lillua pisze:faxcooks, piękne zdjęcia!!

a dziękujemy!- zasługa wdzięcznej modelki, która teraz jest taaaka wychudzona :)

ab. pisze:Nie zaglądałam do was przez chwilkę, a tu już po sterylce.
Dzielna panienka :1luvu:

po drugiej, baaardzo męczącej rujce, pognałam robić sterylke- dzielna obrażalska! :)

faxcooks

Od: Wto lip 02, 2013 8:47

Post » Sob sty 11, 2014 9:58 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Przeglądam jeszcze Twojego kulinarnego bloga - ale robisz jedzeniowe cudeńka! Tarta z truskawkami i mascarpone :love: uwielbiam mascarpone!
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Sob sty 11, 2014 13:29 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Ja też przejrzałam i muszę koniecznie wypróbować ciasto z mandarynkami - uwielbiam te owoce :)
Obiektyw z zestawu tzn. jaki? Chodzi mi o to ile mm i jaka przysłona. Sama się rozglądam za jasnym obiektywem aktualnie więc dopytuję wszystkich ;)
Bellemere, czyżby nick z One Piece? :)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Sob sty 11, 2014 21:30 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Bellemere pisze:Przeglądam jeszcze Twojego kulinarnego bloga - ale robisz jedzeniowe cudeńka! Tarta z truskawkami i mascarpone :love: uwielbiam mascarpone!

a dziękuję ! niestety zostałam skrytykowana, że kot na zdjęciach obwąchuje np ciasto :D

kasumi pisze:Obiektyw z zestawu tzn. jaki?

http://fotonia.eu/kurier-gratis-canon-18-55mm-f3.5-5.6-is-ii-obiektyw-o_684.html o ten :)

Polcia już dziś jest bardziej żywa, mniej obrażona... nawet się tuli ;)
tak leże. i śpię.
Obrazek

a tak mnie dręczą:
Obrazek

faxcooks

Post » Sob sty 11, 2014 21:52 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

faxcooks pisze:
Bellemere pisze:Przeglądam jeszcze Twojego kulinarnego bloga - ale robisz jedzeniowe cudeńka! Tarta z truskawkami i mascarpone :love: uwielbiam mascarpone!

a dziękuję ! niestety zostałam skrytykowana, że kot na zdjęciach obwąchuje np ciasto :D

A co, oni je jedzą, czy Ty/Twoja rodzina/znajomi? :D

I nie znają powiedzenia "Everything tastes better with cat hair in it" ? :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Sob sty 11, 2014 21:55 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Bellemere pisze:A co, oni je jedzą, czy Ty/Twoja rodzina/znajomi? :D

I nie znają powiedzenia "Everything tastes better with cat hair in it" ? :D

otóż to :D no ale czym byłby blog bez anonimowych (oczywiście!) hejtów?:D a poza tym czym innym obwąchanie, a czym innym lizanie- chociaż mi tam nie przeszkadza, jak skubnie mi kawałek sera z kanapki ^^
Ostatnio edytowano Sob sty 11, 2014 22:05 przez faxcooks, łącznie edytowano 2 razy

faxcooks

Post » Sob sty 11, 2014 22:04 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Albo zliże z niej trochę masła? A co tam :D

Mieć jedzenie wylizane przez kota to zaszczyt :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Sob sty 11, 2014 22:04 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Słodkie maleństwo :love: :love:
Jednak przykro się robi ,gdy czyta się ,że koty takie małe na śmietnikach sie znajduje.
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Sob sty 11, 2014 22:07 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Bellemere pisze:Mieć jedzenie wylizane przez kota to zaszczyt :ryk:

dokładnie... jasnie panna RACZYŁA zjeść coś co należy do pospólstwa... :D

Marcyśka pisze:Jednak przykro się robi ,gdy czyta się ,że koty takie małe na śmietnikach sie znajduje.

gdybym się wyrażała wulgarnie powiedziałabym co mysle o ludziach, co tak robią... ale wiem, że czytacie mi w myslach i się z tym zgadzacie :)

AAA! POLA NORMALNIEJE PO STERYLCE :)
3 minuty nieuwagi, a z drożdżówki zniknęło trochę sera... po bliższym przyjrzeniu się zobaczyłąm coś na wąsiku.. co? ano ser! :roll:
a teraz chyba pierwszy wypad do kuwety na dłużej... uf!

faxcooks

Post » Sob sty 11, 2014 22:14 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

faxcooks pisze:
Bellemere pisze:Mieć jedzenie wylizane przez kota to zaszczyt :ryk:

dokładnie... jasnie panna RACZYŁA zjeść coś co należy do pospólstwa... :D

Marcyśka pisze:Jednak przykro się robi ,gdy czyta się ,że koty takie małe na śmietnikach sie znajduje.

gdybym się wyrażała wulgarnie powiedziałabym co mysle o ludziach, co tak robią... ale wiem, że czytacie mi w myslach i się z tym zgadzacie :)

AAA! POLA NORMALNIEJE PO STERYLCE :)
3 minuty nieuwagi, a z drożdżówki zniknęło trochę sera... po bliższym przyjrzeniu się zobaczyłąm coś na wąsiku.. co? ano ser! :roll:
a teraz chyba pierwszy wypad do kuwety na dłużej... uf!

Tak to zawsze jest z kotami,nie wiesz kiedy i gdzie zaatakują :ryk: :ryk: :ryk:
U mnie to było ostatnio z rybą.Była w zlewie w reklamówce ( surowa) ja przychodzę a moja cała trójeczka obserwuje plaster ryby na podłodze.Okazało sie ,że zabrała ją najmniejsza i nawet się z innymi podzielić nie chciała.Lub kiedy moja inna kotka Kropka dorwała się do ryby w puszce ,wystarczyło powąchac pyszczek i już było wiadomo kto ruszał rybę
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Sob sty 11, 2014 22:20 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Marcyśka pisze:Tak to zawsze jest z kotami,nie wiesz kiedy i gdzie zaatakują :ryk: :ryk: :ryk:
U mnie to było ostatnio z rybą.Była w zlewie w reklamówce ( surowa) ja przychodzę a moja cała trójeczka obserwuje plaster ryby na podłodze.Okazało sie ,że zabrała ją najmniejsza i nawet się z innymi podzielić nie chciała.Lub kiedy moja inna kotka Kropka dorwała się do ryby w puszce ,wystarczyło powąchac pyszczek i już było wiadomo kto ruszał rybę

hahaha otóż to. kiedyś zapomniałam, że Pola śpi u mnie w pokoju i zostawiłam kanapki z almette właśnie. wyszłam na kilka minut, a jak wróciłam to zostały same kanapki :roll: almette było tlko na wąsikach i bródce mojego żarłoka! je i je, a chuda jak zaraza :D

kochani mam pytanie- do tej pory kuweta stała u mnie w pokoju, tak było wygodniej. nie wiecie jak ją dyskretnie i bezproblemowo póbować przenieść dosłownie półtora metra dalej, do przedpokoju?:X

faxcooks

Post » Sob sty 11, 2014 22:26 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Jeśli kot jest nauczony korzystania z kuwety to bez względu na miejsce instynktownie znajdzie do niej drogę. Przynajmniej tak mają moje dziewczyny. Gdzie bym nie postawiła kuwety nigdzie indziej się nie załatwią.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob sty 11, 2014 22:30 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Ewa L. pisze:Jeśli kot jest nauczony korzystania z kuwety to bez względu na miejsce instynktownie znajdzie do niej drogę. Przynajmniej tak mają moje dziewczyny. Gdzie bym nie postawiła kuwety nigdzie indziej się nie załatwią.

hmm.. pytam bo czarnul mojego kolegi obraził się za przesunięcie kuwety na miejsce obok, że (na złość?) robi kupkę obok nowego miejsca :twisted:

faxcooks

Post » Sob sty 11, 2014 22:32 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

jestem! piękna kicia i fajnie poznać kolejną osobę z Krakowa! zaczytałam się w blogu...

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob sty 11, 2014 22:34 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :)

Milena_MK pisze:jestem! piękna kicia i fajnie poznać kolejną osobę z Krakowa! zaczytałam się w blogu...

dziękuję w imieniu Polci- niestety wariatka szaleje i skończyła ser z połowy drożdżówki :D

faxcooks

[poprzednia][następna]